A britekkel és a franciákkal közösen támadtak több célpontot. Robbanásokat hallottak Damaszkuszban, működésbe lépett a szíriai légvédelem. A Pentagon szerint világos üzenetet küldtek Aszadnak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
ez egy roppantul átgondolatlan cselekedet volt. Addig tesztelgetik az orosz medve tűrőképességét, amíg egy-két hajójuk rá nem megy...
Peller Anikó
Márpedig addig jó amíg egymást irtják és nem minket. Ezért nem lenne szabad belepofázni más, egyébként túlszaporodott nemzetek belügyeibe. A hadseregeknek a saját nemzetük védelme lenne a feladatuk és nem pedig ezzel ellentétesen a saját nemzetük veszélybe sodrása.

A kémia bevetése embertelennek tűnhet de ha szétlövik a városaikat és nem ölik le az embereket akkor azok előbb utóbb mind jönnek a nyakunkra.

Az emberiség végzetesen túlszaporodott. Ezt nem lehet elmaszatolni, a hadseregparancsnokok kardcsörtetése háborúhoz vezet. Amikor éppen minket irtanak.
tudode
Az lehet szerencséje a Földnek, hogy a HÁBORÚSKODÓ nagyhatalmak "is" tudatában vannak annak, hogy nincs olyan ember, aki elbújhatna a .. b a l l i s z t i k u s .. rakéták hatótávolsága elől..
.
De azért az utolsó békeév 1913 óta MINDIG TALÁLNAK tűzfészket, ahol ellövöldözhetik a RAKTÁRON LÉVŐ, elavult harcászati eszközeiket.
.
Csak meg ne nyomja "valamelyik" elvakult, öngyilkos pillanatában az INDÍTÓGOMBOT!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.