A működőképes Európai Unió érdekében szoros együttműködésre van szükség a közösség kelet-európai tagállamaival - mondta Olaf Scholz német alkancellár, pénzügyminiszter, a Német Szociáldemokrata Párt megbízott elnöke.

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
7-es cikkely. Zárjanak ki, ha addig Viktor ki nem lép.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Commenter: Meg a ,,tűzhöz közelállók,, megszerezték, vagy teljesen tönkretették, aztán szétszabdalták a gyárakat, pl Videoton, Ikarus, Dunaújvárosi Vasmű, Ózdi Vasmű EMG. Medicor, Tungsram, Tisza Cipőgyár, és még sorolhatnám napestig !!!
CsipkeRózsa
@papa.49: Csepeli Vas- és Acélművek, Gamma, Fogaskerékgyár, Elzett Zár- és Lakatgyár, FÉG, Orion, Kőbányai Porcelángyár, Május1 Ruhagyár,
papa.49
@CsipkeRózsa: @emerencia: Igen mind sok embert foglalkoztató gyárak voltak és sok volt köztük ami még világviszonylatban is eladható termékeket gyártott !!!
Például a Medicor a röntgen készülékeivel, vagy a Videoton a honvédség részére gyártott híradástechnikai készülékekkel, az Ikarus a buszokkal, vagy a Csepel Autó a honvédségi járműveikkel, a Tisza Cipő a teljes honvédségi lábbelikkel, és még meddig lehetne folytatni a sort !!! Én pont akkor voltam katona, mikor a honvédségnél még voltak a keletnémet benzines Garantok, vagy Roburok, meg a 344 dízel Csepel, ég és föld volt a két jármű közt a különbség a magyar javára !!!
Akkor még nem említettük a mezőgazdaságot ami '90 előtt európai hírű volt, termény, és vetőmag szempontjából is !!!
Végül is megállapítható nálunk semmi nem történt azonkívül, hogy a pártrangsorban hátrább állók előre léptek, a volt vezetők igazgatók, főmérnökök, mezőgazdászok meg szépen lenyúlták az értékesebb részeket, a többit meg hagyták tönkremenni !!!
cikicakk55
@Mirabilis: tegnap 21:42
Ezt mi tudjuk,hogy miért nyert,de nyert és ez a baj. Ha csak egy fővel nyert volna akkor is baj lenne. Akkor volt,vagy lett volna szükség az ellenzékre,mikor elfogadták az új választási törvényt. Nagyon sok online oldalon írta a nép,itt is,hogy az a törvény,csak Orbánt betonozza be,csak a Fidesznek jó! Sajnos az ellenzék sehol nincs,mert el vannak foglalva a párton belüli és az ellenzékek közti rivalizálással. Ebben az országban törvényesen soha többé nem lehet a Fideszt leváltani. Itt vagy véres harcok árán lesz újra Demokratikus az ország,vagy tényleg az EU-nak kéne segíteni. Sajnos 2015 óta csak az időhatárokat tologatják,meg " majd"-oznak.
cikicakk55
@Mirabilis: 2010- ben mwr voltak róla híradások,hogy az ellenzékből is voltak akik a Fidesznek a javaslatát támogatták. Ez a 8 év alatt egyre több és több alkalommal fordult elő. Lényeg,hogy az ellenzék nem sokat tett azért,hogy a Rozi nénik és Jani bácsik mádt is halljanak,mint amit a Fidesz média a nyakukba önt. Arról nem bedzélve,hogy már januárban is csak vitatkoztak,hogy ki lépjen visdza,ki legyen aki indul. Mindegyik ellenzéki párt a másiktól várta a vissza lépést. Szél kisasszony urizáló pokhendi magatartwsa az LMP pártolóit riasztptta el, Vona szélsőséges multja meg a jobbikot gyengítette. Erről a Fidesz média trtt is,hogy naponta téma maradjon. A DK- t Gyurcsány gyengítette. És akkor még ott voltak a kamu pártok,és a Fidesz választási törvénye és az anyagilag kifogyhatatlan közpénz segítsége.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.