A működőképes Európai Unió érdekében szoros együttműködésre van szükség a közösség kelet-európai tagállamaival - mondta Olaf Scholz német alkancellár, pénzügyminiszter, a Német Szociáldemokrata Párt megbízott elnöke.

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
7-es cikkely. Zárjanak ki, ha addig Viktor ki nem lép.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Orbánt kellenen móresre tanítaniuk, ahhoz pedig Merkel asszonynak kellene lépnie! =))
advocat
7-es cikkely. Zárjanak ki, ha addig Viktor ki nem lép.
Commenter
@RonaGyuri: Léphetne már végre Merkel asszony, meg az egész EU is! Már tegnap kellett volna lépniük, hisz már a lengyelek is kihátráltak ov mögül! Ki fogunk futni az időből és belerohanunk a gödörbe, ha nem csinálnak semmit! Nem tervek kellenek, hanem cselekvés! Tagság azonnali felfüggesztése, pénzcsapok totális elzárása. Aggreszív viselkedésre most már csak hasonlóképpen lehet válaszolni!
advocat
Kis nép vagyunk. Nagyjából le sem sz...nak.
tudode
Eddig .. J Ó L .. E L V O L T .. a mi kis, nagy vezérünk Merkel asszony szoknyája alá bújva, az EU Néppárt frakciótagjaként, mert NAGY KÖTÉNYE VAN, de
.
----- Kezdeményezik a Fidesz kizárását az Európai Néppártból
24.hu/belfold/2018/04/11/kezdemenyezik-a-fidesz-kizarasat-az-europai-neppartbol/

""""A Fidesz kizárását fogja kezdeményezni az Európai Néppártból (EPP) a belgiumi német ajkú közösség Keresztényszociális Pártjának (CSP) elnöke, mondván, hogy Orbán Viktor kormányfő számos alkalommal túllépte a határt, ugyanakkor elismerve, hogy az indítványa valószínűleg nem kap majd elegendő támogatást a pártcsaládon belül."""
.
Lakva .. I S M E R S Z I K .. M E G .. mindenki!
.
Valószínű nincsenek annak tudatában, hogy az EU-ban a .. S Z Ő N Y E G .. S Z É L É N .. tipeg, topog, mindent aláírva, teljesítve, miközben .. H A Z Á J Á B A N .. s z í d j a .., mint a bokrot FELESKÜDÖTT fő .. B Ü R O K R A T A K É N T.. az EU-s bürokratákat, mint a bokrot, mert .."csak" az EU-s .. P L E N Á R I S ..Ü L É S E K E N, hazájában nem .. olvashatják a fejére a DEMOKRÁCIA, szavaival élve ... M E G T Á M A D Á S Á T!!!
Commenter
@advocat: kis nép, de uniós tag is, ezért nem nézhetik ezt már tétlenül, remélem.
Commenter
@papa.49: remélem mindent azért nem néznek el neki..
papa.49
@Commenter: Egy darabig elnézik aztán a német szövetségi kormány kiadja az új irányelvet, oszt. itt maradunk egyetlen német autó összeszerelő üzem nélkül, na akkor kezdhetik törülgetni magukat a csutigeciék !!!
Commenter
@papa.49:pont így. És még volt képe azt mondani h. magyar ember magyar gyárban dolgozzon!
papa.49
@Commenter: De hol is vannak a magyar gyárak ???Valahogy elkoptak az első kontár prof. kormány alatt !!!
CsipkeRózsa
Orbánnal nem lehet együttműködni, arra ne is várjanak.
Commenter
@papa.49: a hanyatló Nyugat kezébe kerültek vagy szimplán be lettek zárva...
Commenter
@CsipkeRózsa: már hogyne lehetne :) a pártja, a kormány és a hívei kiválóan együttműködnek vele... :(
papa.49
@Commenter: Meg a ,,tűzhöz közelállók,, megszerezték, vagy teljesen tönkretették, aztán szétszabdalták a gyárakat, pl Videoton, Ikarus, Dunaújvárosi Vasmű, Ózdi Vasmű EMG. Medicor, Tungsram, Tisza Cipőgyár, és még sorolhatnám napestig !!!
CsipkeRózsa
@papa.49: Csepeli Vas- és Acélművek, Gamma, Fogaskerékgyár, Elzett Zár- és Lakatgyár, FÉG, Orion, Kőbányai Porcelángyár, Május1 Ruhagyár,
papa.49
@CsipkeRózsa: @emerencia: Igen mind sok embert foglalkoztató gyárak voltak és sok volt köztük ami még világviszonylatban is eladható termékeket gyártott !!!
Például a Medicor a röntgen készülékeivel, vagy a Videoton a honvédség részére gyártott híradástechnikai készülékekkel, az Ikarus a buszokkal, vagy a Csepel Autó a honvédségi járműveikkel, a Tisza Cipő a teljes honvédségi lábbelikkel, és még meddig lehetne folytatni a sort !!! Én pont akkor voltam katona, mikor a honvédségnél még voltak a keletnémet benzines Garantok, vagy Roburok, meg a 344 dízel Csepel, ég és föld volt a két jármű közt a különbség a magyar javára !!!
Akkor még nem említettük a mezőgazdaságot ami '90 előtt európai hírű volt, termény, és vetőmag szempontjából is !!!
Végül is megállapítható nálunk semmi nem történt azonkívül, hogy a pártrangsorban hátrább állók előre léptek, a volt vezetők igazgatók, főmérnökök, mezőgazdászok meg szépen lenyúlták az értékesebb részeket, a többit meg hagyták tönkremenni !!!
cikicakk55
@Mirabilis: tegnap 21:42
Ezt mi tudjuk,hogy miért nyert,de nyert és ez a baj. Ha csak egy fővel nyert volna akkor is baj lenne. Akkor volt,vagy lett volna szükség az ellenzékre,mikor elfogadták az új választási törvényt. Nagyon sok online oldalon írta a nép,itt is,hogy az a törvény,csak Orbánt betonozza be,csak a Fidesznek jó! Sajnos az ellenzék sehol nincs,mert el vannak foglalva a párton belüli és az ellenzékek közti rivalizálással. Ebben az országban törvényesen soha többé nem lehet a Fideszt leváltani. Itt vagy véres harcok árán lesz újra Demokratikus az ország,vagy tényleg az EU-nak kéne segíteni. Sajnos 2015 óta csak az időhatárokat tologatják,meg " majd"-oznak.
cikicakk55
@Mirabilis: 2010- ben mwr voltak róla híradások,hogy az ellenzékből is voltak akik a Fidesznek a javaslatát támogatták. Ez a 8 év alatt egyre több és több alkalommal fordult elő. Lényeg,hogy az ellenzék nem sokat tett azért,hogy a Rozi nénik és Jani bácsik mádt is halljanak,mint amit a Fidesz média a nyakukba önt. Arról nem bedzélve,hogy már januárban is csak vitatkoztak,hogy ki lépjen visdza,ki legyen aki indul. Mindegyik ellenzéki párt a másiktól várta a vissza lépést. Szél kisasszony urizáló pokhendi magatartwsa az LMP pártolóit riasztptta el, Vona szélsőséges multja meg a jobbikot gyengítette. Erről a Fidesz média trtt is,hogy naponta téma maradjon. A DK- t Gyurcsány gyengítette. És akkor még ott voltak a kamu pártok,és a Fidesz választási törvénye és az anyagilag kifogyhatatlan közpénz segítsége.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.