Kényszerleszállást hajtott végre kedden a Southwest Airlines amerikai légitársaság egyik gépe, egy utas életét veszítette, heten megsérültek.

A New York és a texasi Dallas között közlekedő repülőgép a pennsylvaniai Philadelphiában hajtott végre kényszerleszállást, fedélzetén 143 utassal és öttagú legénységgel. Az utas a leszállás közben vesztette életét.

Kényszerleszállás közben meghalt egy utas az Egyesült Államokban

Fotó: Facebook/Marty Martinez/Fox 26

A Boeing 737-es típusú utasszállító az első információk szerint az üzemanyagtartálynál sérült meg, a baloldali motor nem sokkal a felszállás után szétrobbant, a géptest egyik darabja leszakadt, és a kényszerleszálláskor a légnyomásváltozás következtében betört ablakon félig kiszippantotta az egyik női utast, akit a többi utas húzott vissza a fedélzetre.

FOX 26 Houston

North Texas resident Marty Martinez shared these frightening images of the plane that made an emergency landing in Philly. He says the engine exploded and two windows were blown out. He says at least...

A közösségi médiában megjelent fotók tanúsága szerint az utasokon pánik vett erőt, a gép fedélzetén eluralkodott a zűrzavar, kivált, amikor elrendelték az oxigénmaszkok felcsatolását.

Az Egyesült Államok Szövetségi Légiközlekedési Hivatala megkezdte a vizsgálatot.

(MTI)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.