USA – Elképesztő történet egy cicáról, aki annak ellenére is ragaszkodott a családjához, hogy azoknak már nem kellett többé. A hűséges macska végül hazatért, ám a családja nem úgy fogadta, ahogy azt várta. Mint kiderült, azért kellett mennie Tobynak, mert a gazdái már nem akarták őt, ezért nagyon meglepődtek, amikor egy nap megjelent az ajtóban. Vissza is vitték a menhelyre, ahol a lelketlen gazdák azt kérték, altassák el a cicát...

(Forrás: blikk.hu, Commenter által)

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Engem mindig megríkatnak az ilyen történetek, szörnyű embertelenség. Még a bogarat sem taposom el inkább átlépem.
papa.49
Vannak akik az állatokkal úgy bánnak mint a piszkos zsepivel !!!
Commenter
@papa.49: egészséges, szerető macskát elaltatni?! Barbárság a köbön! Lelkiismeretes orvos nem teszi meg, itt a faluban is vittek be a rendelőbe igy állatot és a doki kerek perec nemet mondott! Respekt!
Commenter
@csipetke: nem használható az ilyenekre az ember szó. Genetikai hulladékok!
Csizmás Kond
...a macska száz kilométerről is hazatalál...mi ebben az új ?
JAJMÁR
A macska nem a gazdáihoz ment haza - még ha ki is ábrándítok pár embert -, hanem a helyhez, ahol élt. A macska a helyhez hű!

Mi, amikor elköltöztünk és hoztuk a cicát is, - mert szerettük, de nem volt már fiatal -, 2-3 naponta vissza kellett érte menni, mert egyszerűen itthagyott minket, pedig a régi helyen senki se törődött vele! Rá is borult valami a farkára egyszer, -farakás- és az leszáradt. Mégis mindig elment. A fiatal cicát könnyebb átszoktatni.
Commenter
@lampa laz: engem is, én küzdöttem az enyém életéért, és menthetetlen volt...ez meg?! Nincs igazság, itt sem!
Commenter
@JAJMÁR: ezzel nem értek teljesen egyet. Sok éve vannak macskáim, a házhoz, a gazdához is ragaszkodnak!
Commenter
@Csizmás Kond: nem a hazatalálás az új, hanem a gazdák lelketlen hozzáállása...
Csizmás Kond
@Commenter: ..mert az ivartalanítás az lelkesség ?
JAJMÁR
@Commenter: Pedig így van! Ha elköltöztök, hosszú időre zárd be őket, mert egyébként "otthagynak". A kutya a gazdához, a macska a házhoz ragaszkodik.
A macska könnyen "elvarázsolható", de el nem vihető!
dr. prédikátor
Szemét mocsok genetikai hulladék az ilyen! Kivinném a sivatagba 100 km re oszt gyalogoljon haza! utána meg elzavarnám a pitcshába!!!
Commenter
@papa.49: ő arra esküdött fel hogy gyógyít, nem árt, és nem öl, vagy, ha már állat esetében menteni nem tud, akkor alkalmazza a gazdi hozzájárulásával, de csakis azzal! az ún. kegyes halált. Én átéltem ezt, kicsi cicám gyógyíthatatlan volt és a testében felgyülemlett vizenyőtől csak megfulladt volna ami kínhalál. Soha nem fogom kiheverni ezt, és egy gazdinak se kívánom hogy valaha is meg kelljen hoznia ezt a szívettépő döntést... :(
papa.49
@Commenter: Nekem egy gyönyörű kaukázusi szukát kellett elaltatnom, mert elvizesedett a teste, én fogtam a fejét míg haldoklott, nézett rám a barna szemeivel, tudod hány éve volt 17. de még néha mindig álmodom a SÁBÁVAL, imádtam azt a kutyát !!!
emerencia
@papa.49: Soha nem fogom elfelejteni annak a kis cirmos kölyökmacskának a szemeit akit 12 éves koromban a szomszéd srác bedobott a pöcegödörbe mert túl sokan voltak. Hiába könyörögtem neki, megtette!!! :((((((((((
Commenter
@papa.49: részvétem, szívből jövő, őszinte. Nekem a belga juhászomat is el kellett altatni (agydaganat) pont karácsonykor. Ezt kiheverni gazdi nem tudja csak tovább élni a tudattal és a többi kisállattal. Én aláírtam a papírt, de végigcsinálni a két fázisos elaltatást már nem akartam. Én élő képet szerettem volna róluk megőrizni. Haláluk teljesen összetört, apró hörcsögöm esetében már nem engedtem az altatást, hagytam hogy a természet bevégezze a maga szomorú munkáját. 4 kedvencemet vitt el az eutanázia...és én is rajongtam mindegyikért!
papa.49
Elfeledni én se tudom míg élek, de nem volt értelme tovább várni már lábra is csak igen nehezen tudott állni, és május eleje volt a legyek lepték a testét, nekem is nehéz volt de inkább ez minthogy lássam hogyan szenved tovább !!!
dr. prédikátor
@papa.49: Egyet értek veled!Nekem egy husky keveréket kellett elaltatni 13 éves korában mert emlőrákot és ödémát állapítottak meg nála!A kezeim között halt meg, végig sirtam!!!De a mai napig velem van a hamvai mert elhamvasztattam! Egy nagyon szép urnában van,a fényképe pedig a monitoron van képernyőkímélőként!!!
papa.49
@dr. prédikátor: Nekem is van képem minden kutyámról, macskámról, mert mindegyiket nagyon megszereti az ember és bizony nem szégyellem bevallani nekem is nagyon fájt mikor elvesztettem őket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok