Orbánék megvétóztak egy afrikai országokkal kötendő megállapodást, amelynek célja az illegális migráció csökkentése volna - írja a 444. A 0-24-ben migránsozó kormánytól ez nem tűnik ésszerű lépésnek - kivéve, ha valami egészen más van az ügy mögött.  

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: png
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
png
Orbán aljasságára nincsenek szavak... Jobban mondva volna rengeteg csúnya szó, de még túl korán van, és nincs kedven káromkodni.

Süt a nap,
kék az ég,
zöld a fű,
minden gyönyörű.
Most még...
tudode
Tökéletesen kirajzolódik a .. j e l l e m r a j z a .. annak, akire a LEGJOBB INDULATTAL "SEM" LEHET FELNÉZNI, mert .. t ü n d ö k l é s e...óta VÉGIGCSELEZTE, szemrebbenés nélkül, mindenkit átvágva - köztük az ország hiszékeny részén túl az EU-t is -, mintha a FATERJÁVAL VIASKODNA!, mivel .. h o z z á .. h a s o n l ó .. MENTALITÁSÚ emberpalánta, ki lehet mondani, a VILÁGON NINCS!
.
Nem árt IDŐNKÉNT VISSZATEKINTENI, honnan is indult el a .. l e e j t ő n .. ez az APA, ORSZÁG heccelő, csupán HATALOM és PÉNZÉHES "falusi gyerek"
.
------ György Péter vs. Orbán Viktor
www.youtube.com/watch?v=8NS7JC4Ykis
.
Annyi történt az óta, hogy TÖRVÉNYESÍTETTE a KÖZVAGYON áthasonulását SAJÁT, és HADICSELLEL a hozzá csapódottak szájának betömésével!
wagabund
..."Ok, akkor mától világos: Orbán ki akarja vezetni az országot az EU-ból"...

egy lófaszt! ha akarná sem tudná... brüsszelben csak ugatnak, de ha bejelentené Orbán( nem teszi) hogy tiplizünk a zunijóból, lenne ám fogak csikorgatása, pánik, stb..

még a próbálkozásig sem jutunk el..(mindenesetre izgalmas lenne megtudni, mit is tennének a nagypofájú brüsszeliek)
Jozefina
A mindent elnéző EU politikusoknak köszönhető orbán garázdálkodása!!!
Már kezdenek ébredezni. Jobb későn, mint soha!!!
wagabund
@Jozefina: a mindent elnéző eu-s politikusokról tudtam meg a rádióból egy szörnyű hírt..nem véletlen a nagy elnézésük...ugyanis a zöme ugyenezt teszi...egyszer élnek, ki kell használni a nagy lehetőséget..

finomítva a brezsnyevi gyakorlatot. ..ha te dícsérsz engem, akkor én is dícsérlek téged...(ezért lógott rajtuk annyi érem..és volt óriási vagyonkájuk)
Macskaszem
@wagabund: Ugyan már a briteket is hagyják kilépni, hozzánk mért ragaszkodnának? Hogy olyanoknak adhassanak százmilliárdokat, akik annak jelentős részét saját zsebbe ellopják, ahelyett, hogy az ország jobbítására fordítanák? Mesebeszéd.
Edmond Dantes
Orbán,meg a pereputtya mehet,mi maradunk.Sőt még Felcsút is maradjon.
Sámannus
Szerintem egy olyan időzített bombán ül orbán, amivel úgy irányítják mint egy paprikajancsit.
Már korábban is a kommunikációs zavarok erre utaltak. Legszembetűnőbb a diktatúrák melletti szemérmetlen kiállás, és perverz dörgölődzés hozzájuk.
iluminati
@Macskaszem: Igazad van...nem siratnak bennünket...haza jönnek a fiatalok...az orvosok...nem kell a magyar árú..--keleten tárt karokkal várnak...megyünk dolgozni Moszkvába...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.