Az azerbajdzsáni Baku második legmagasabb épülete, a 33 emeletes Trump Hotel gyulladt ki, a középső szintjein ütött ki a tűz ma reggel, hat tűzoltó egység vonult a helyszínre – jelentette az Independent.

Három héten belül már a második Trump-torony gyulladt ki

Fotó: Artur Widak / NurPhoto – Getty Images

Halálos áldozatról, sebesülésről nem érkezett jelentés, ahogy a tűz oka sem ismert egyelőre. Különös és gyanús azonban az egybeesés, mivel három héttel ezelőtt szintén egy Trump épületben ütött ki tűz a New York-i Manhattan szigeten, amelyben életét vesztette a neves műgyűjtő és kereskedő, Todd Brassner. Sőt, idén január elején már volt egy korábbi tűz is ugyanott, a Trump Towerben. Akkor nem sérült meg senki.

A manhattani Trump Towert a jelenlegi amerikai elnök cége építette, és a családnak is van benne apartmanja, bár az elnök és a First Lady jelenleg a washingtoni Fehér Házban él. Trump a New York-i tűzeset után sajnálatát fejezte ki, de kijelentette: az épület biztonságos, képtelenség, hogy építési hiba okozta volna a tragédiát.

A most kigyulladt bakui toronyházat tíz éve kezdte építeni a Trump Organizations, amely az alsó 13 emeletre tervezett szállodát, a felső szinteken magánlakásokat alakítottak volna ki. Az építkezést azóta sem fejezték be, így feltehetően nem is volt ember a tűz helyszínén. Miután Trumpot elnökké választották, az épület nevét is megváltoztatták, de az építtető továbbra is az elnök cége.

(Boreonline.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fekete
Nekem van bisztositasom is a lakasra,A villam belevagott,elment a 2 TV,Hutok,Garazs ajto,
ket vilanysuto,de sajnos ,hogy ezeket (katasztrofat ) nem takarja. Ilyen moslekoknak pedig minden pennit kifizet a xurva bisztosito.Ott egjen le ,meg a vizet is ell kelett volna zarni,hogy ilye tolvajoknak se menjen konyen a dolguk.Ez a Kapitalista szabad rablas.moslek egy rendszer.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.