Saját egyhavi fizetését ajánlotta fel a nagybányai polgármester annak, aki segít kideríteni, ki állhat egy ötéves kislány megölése mögött.

10 ezer lejes, azaz átszámítva mintegy 675 ezer forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel Nagybánya (Baia Mare) polgármestere annak, aki segít kézre keríteni egy a településen pár napja megölt ötéves kislány gyilkosát – olvasható a Krónika cikkében.

Saját egyhavi bérét ajánlotta fel a nagybányai polgármester, hogy kézre kerítsék a gyerekgyilkost

Fotó: pixabay.com CCO

Cătălin Cherecheș polgármester a lap cikke szerint pénteken adta ki közleményét, és arra kérte a lakosságot, akinek bármi tudomása van a hétfőn meggyilkolt kislány ügyéről, az az önkormányzatot hívja egy megadott telefonszámon, amit a helyi rendőrség munkatársai kezelnek. 

Az ötéves kislány hétfőn délután tűnt el otthonról, holttestét másnap találták meg a Cuprom kombinát egykori gyártelepén. A család csak hétfő este kezdte meg a keresést, és ekkor értesítették a hatóságokat is.

"A törvényszéki orvosok megállapították, hogy megerőszakolták, majd a halálát az okozta, hogy egy durva tárggyal – nem hivatalos információk szerint egy téglával – szétzúzták a koponyáját. Bár a rendőrség nagy erőkkel nyomoz a tettes kézre kerítése érdekében, eddig nem sikerült őrizetbe venni az elkövetőt, akiről korábban azt feltételezték, hogy egy szakállas férfi, akit többen látni véltek a környéken, amint édességet kínál gyerekeknek. Az áldozatot pénteken temették el" – olvasható a cikkben.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Kerekes Katalin a neve. A Catalin férfi név és a Catalina a női név. Elképesztő.
Hogyan tűnt el a gyerek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.