Egyik este arra ébredt egy amerikai nő, hogy valami furcsát árez a fülében, mint kiderült: egy csótány volt a betolakodó.

Csótány mászott egy nő fülébe – napokig élt ott

Fotó: Pixabay.com

Katie Holley első kézből tudja: egy csótány igenis képes belemászni valaki fülébe, hogy aztán ott letelepedhessen. A fiatal nő az egyik éjszaka arra ébredt, hogy a bal fülében valami furcsát érez.

Fülpiszkálóval próbálta kitisztítani, de csak két barna darabkát talált a vattán.

"Pillanatokkal később eszméltem rá, hogy ezek lábak" – mesélte a nő, aki teljesen pánikba esett és szólt a férjének, hogy valami baj van.

A férfi megerősítette a félelmét: egy csótány ragadt a hallójáratában, így azonnal elindultak a legközelebbi kórházba, hogy kiszedjék a felesége füléből az állatot.

Az orvosok egy újabb sokkoló hírt közöltek ekkor velük: a csótány nem halott, nagyon is él.

Miután sikeresen eltávolítottak újabb darabokat a fülből, Katie gyógyszereket is kapott, de a tortúrája még közel sem ért véget.

9 nappal később ismét visszatértek a kórházba, ahol egy hatalmas ollóra emlékeztető eszközzel sikerült végre kivenni az állat fejét, testét, az antennáit és a még bent maradt lábakat.

Az orvosa egyébként azzal nyugtatta meg a nőt, hogy nagyjából havonta kell valamilyen bogarat kiszednie az emberek füléből, ráadásul aznap ő volt a második beteg, akinek csótányproblémája akadt.

(Blikk.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitamin51
Nekem bakfis koromban egy légy repült a fülembe, nem tudtuk kiszedni, iszonyú rossz érzés volt hetekig :-( Valószínű az hamar elpusztult, majd természetes tisztulás útján távozhatott de én még évek múlva is úgy éreztem, hogy ott van az valahol :-(
Cicamama55
@vitamin51: Borzasztó érzés lehetett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.