A marylandi Sykesville városkában egy rendőr meglőtt egy mormotát, mert nem reagált a felszólításra. Az állatvédők a rendőr megbüntetését követelik állatkínzásért.

A CBS televízió Baltimore-i szerkesztősége tette közzé azt a videót, amely bejárta az amerikai közösségi médiát, és amely azt mutatja, hogy egy rendőr rálő az úttesten ácsorgó mormotára.

A helyi seriff hivatala közleményt adott ki az ügyben azzal a magyarázattal, hogy a mormota akadályozta a forgalmat, és mivel az autóból kiszálló rendőr nógatására nem reagált, azt hitte, az állat beteg vagy sérült, ezért lőtt rá.

A tudósításból nem derült ki, hogy az állat kimúlt, vagy állatkórházba szállították.

A videó itt tekinthető meg, ha időközben törölnék a Youtube-ról.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sokanvagyunk
A rendőr legalább annyira akadályozta a forgalmat mint a szerencsétlen mormota, nem beszélve arról, erős kétségeim vannak az ő egészségi állapotáról is...
Yoda69
Kerdes: milyen nyelven szolitotta fel a mormotat?
Lehet hogy migrancs mormota volt es nem beszelni angol.
lópicigáspár
A mormota harap! Jogos védelem. Ha jól emlékszek, valamikor a fegyverhasználat egyik passzusa úgy szólt, hogy állatra, tárgyra leadott lövés nem minősül fegyverhasználatnak. Hogy mi lett a mormota sorsa? Az utolsó képkockákat elnézve, valószínűen nem kellett állatkórházba szállítani.
advocat
És ebből is látszik, hogy az ottani rendőrök sem az IQ csúcsai!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.