Mindhárman nagyívű beszédet mondtak Európa helyzetéről azon a délelőttön. Úgy hangzott, mintha a két nyugati Orbánnal vitatkozna éppen, pedig 1008 kilométer választotta el őket egymástól. Meg a világnézetük. VILÁGNÉZET??? NE MÁR! ORBÁN ÉS A VILÁGNÉZET??? Május 10-én délelőtt szinte egyszerre tartott nagyívű beszédet Orbán Viktor magyar miniszterelnök, Angela Merkel német kancellár és Emmanuel Macron francia elnök, és mindhárman elmondták, hogy minek kellene történnie Európával. Orbán Viktor a magyar parlamentben beszélt, miután letette a miniszterelnöki esküt. Merkel és Macron a németországi Aachenben beszéltek, ahol a francia elnök átvette az idei Károly-díjat. A beszédek egyes részleteit egymás mellé téve úgy tűnik, mintha egymással vitatkoztak volna. Európa egységéről.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Csak úgy szólok, hogy
"French President Emmanuel Macron received the Charlemagne Prize in Aachen "in recognition of his vision of a new Europe." In his acceptance speech, Macron described his long-term goals for the European bloc."
mindeközben a dagadt törpe elfogadó beszéde címen előadott hablatyolása a parlamentben volt.
RonaGyuri
@RonaGyuri: ja egy kérdés ugye tudjátok ki kapta 1990-ben a díjat??? =))
emerencia
Nem vagyok euroszkeptikus de sajnos meg kell állapítanom, hogy az EU igencsak lemaradt az egység építésének útján. Orbán azért tudja sikerre vinni üzelmeit mert a nagy EU képtelen legalább hozzávetőlegesen meghatározni és érvényesíteni, hogy mi tartozik egy tagállam nemzeti hatáskörébe anélkül hogy veszélyeztetné az EU közösség fennmaradását. Ha ez így megy tovább, egyre többen fognak áttérni az orbáni útra amely egyenlő lesz az EU széthullásával és annak beláthatatlan következményeivel.
RonaGyuri
@emerencia: a dolog úgy áll, hogy ez már megint Merkel-anyó sara. De ez most nagyobb baj; bár annak is megvolt* meg van a maga gondja, hogy képtelen volt értékén kezelni ezt a buta paraszt-suttyót, de most egy valóban nagy-formátumú fiatal politikussal nem tud/nem akar szót-érteni! =))
Peller Anikó
A mergel gazember szemét csukja le. Ránkeresztette a kecskebaszó hordát és pénzeli a gecit.

Neki köszönhetjük, hogy lovat adott alá a migrácsos kampányához, na persze nem kisebbítve a további idióták aktív segítségét. Európa degenerált politikusai is csak a mekkergült banya seggét nyalják.

Köszönjük mergel a szétkúrt Európát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.