A szombat éjjeli párizsi késes merénylet elkövetője egy 1997-ben, Csecsenföldön született orosz – számolt be a Reuters hírügynökség igazságügyi források alapján.

Cecsenföldön született a szombat esti párizsi késes támadás elkövetője

Mint korábban megírtuk, a merénylő „Allah akbar” kiáltással megölt egy embert, és megsebesített négy másikat, mielőtt agyonlőtték a rendőrök.

A támadó szüleit őrizetbe vette és kihallgatja a francia rendőrség.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/AP/Thibault Camus

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
aszonta a francia elnök, hogy ez a támadás sem tántorítja el a nyílt társadalom elvétől, továbbra is befogadnak menekülőket...

ez most tökös nyilatkozat volt, vagy ezt akarja hallani a megrendelő?
bencemacska
Most már csak annak kell kiderülni, hogy ukrán -magyar állampolgárok, magyar útlevéllel!
advocat
Ha a gyarmatok jók voltak, akkor itt a következmény. Is. Már a mindenkire vonatkozóan.
wagabund
@advocat: amikor volt gyarmatokon dolgoztam, nem rejtették véka alá, hogy én egy rohadt fehérember vagyok, aki csak élősködik rajtuk...és azt is hozzátették, hogy eljön az idő, amikor mindent visszavesznek...még az elvett életeket is...ezt ugyan nem értettem, de azt hiszem elkezdődött..
teuton
@wagabund: Csecsenföld "Volt gyarmat"??? Hat te szerintem a labad ki nem tetted meg a faludbol, de az iskolaba se be, föleg nem földrajzorara... Kerdezz meg egy gyereket, az megmutatja neked a terkepen, mifene "gyarmat" Csecsenföld! Ja, persze magyaorara sem sokat jarhattal, ugyanis a hirügynöksegi jelentesben az is benne all. "OROSZ"!!! Majd ha megtanultal olvasni, akkor annak is nezz utana, hany merenyletet követtek el a vilagon az utobbi evekben a Szovjetuniobol szarmazo terroristak!
terlasz
Ez a 3. cikk, ami egymásután elém kerül és hibás a címe. Mi ez a förtelmes gagyiság?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.