2771 sebesültje van az összecsapásoknak, Izrael önvédelemre hivatkozik. Számos nyugati ország tiltakozott az erőszak miatt, csak az USA nem.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
nem lehet tudni, hogyan került ennyire közel az összecsapásokhoz.
Tényleg nem lehet tudni??? =))
Sziszifusz
Az önvédelem, a védelmi helyzetben akkor jogszerű, ha az alkalmazott védelem, arányos a veszélyeztetettség mértékével, azt nem lépi túl. Kődobálásért nem kell agyonlőni valakit.
Tudomásom szerint izraeli részről eddig nem volt sérültje az eseményeknek.
Nem arányos az 58 halottal és 2771 sebesülttel járó tömegoszlatás.
Tudom, hogy a palesztinok sem ma született bárányok, de azért mégis túlzónak érzem ezt a modern lőfegyverekkel végrehajtott izraeli reakciót.
Egyébként pedig úgy vélem, ha Trump, sok európai ország tiltakozása ellenére, nem keveri fel a sz...rt , nem piszkál bele a szunnyadó parázsba, ezek az események elmaradtak volna.
Pálinkás Pál
@Shikari: Nos,,,,áruld el nekem,mit keres egy 8 hónapos csecsemő ott ,a balhé közepén???Abban egyetértünk,nem neki kellett volna meghalni,hanem annak a f@szkalap szülőjének aki odavitte magával pajzsként!!
@Sziszifusz: Még igazad is lehetne ha nem arabokról lenne szó!!!De nem lenne kedvem kipróbálni hogy kődobálás közben közel engedem,utána meg felrobbantja magát ,velem együtt!!Akkor már inkább távolról kilőni,legalább megtanulja a többi...mi a törvény!!Vagy te tuddsz rá példát mondani,mikor oldottak meg "demokratikusan" erőszak nélkül ,egy muszlimok által gerjesztett problémát??Várom a "hosszú" listádat!!!
Pálinkás Pál
@Shikari: Te érted is amit írsz??? Micsoda marha visz magával tüntetni egy csecsemőt??
És mégegyszer ideteszem,hátha megérted..."Abban egyetértünk,nem neki kellett volna meghalni,hanem annak a f@szkalap szülőjének aki odavitte magával pajzsként!!" !!!
Jozefina
A nem hozzáértő amerikai politika ide vezet!!!
Pálinkás Pál
@Shikari: Te változatlanul nem érted..ebben annak van felelőssége egyedül ,aki egy csecsemőt tüntetrni visz!! Arról most nem is beszélek hogy ez ugyanaz az arab söpredék,aki elözönli Európát...Nem értem a logikátokat..ha nálunk támadnak a kerítésnek,az főben járó bűn...Izraelnél szabad nekik,és az a bűnös aki védi magát???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.