Az izraeli légierő csütörtök hajnalban ismét csapást mért a Hamász gázai övezeti létesítményeire, válaszul az övezetből izraeli területet ért géppuskatűzre.

Izrael ismét légicsapást mért a gázai övezetre

A hadsereg közlése szerint az izraeli vadászgépek a Gázai övezetet uraló radikális iszlamista szervezet terrorista infrastruktúrájának hét épületét támadták a palesztin terület északi részén, ebből négyet egy katonai komplexumban, további hármat pedig egy fegyvergyártással kapcsolatos helyszínen.

A légicsapásokat megtorlásul hajtották végre, arra válaszul, hogy a Gázai övezetből nehézgéppuskatűz érte az övezet északi végénél található izraeli települést, Szderótot. Előzőleg szerdán egy izraeli páncélos már tűz alá vette a Hamász egy támaszpontját.

(MTI)

SAID KHATIB / AFP

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Micsoda nagyképűség Judea részéről!!! Előbb halomra lönek embereket ,bombáznak! Utána meg nagyképűen bejelentik hogy 50 tonna eü. segélyt küldenek !!!Szép mi???
Pálinkás Pál
@dr. prédikátor: aha..de az rendben van mi,hogy a füstösök nehézgéppuskával lövik a településeket,mi???Ezen is látszik,ami Afrikában jött létre,maradjon is ott!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.