Közleményt adott ki a Kaliforniában meghalt kozmetikus, K. Ildikó családja.

Ahogy azt korábban megírtuk egy szépségszalonban történt robbanásban meghalt a szalon tulajdonosa, egy 48 éves magyar nő. Ildikó 12 éve élt a kaliforniai Aliso Viejo kisvárosban, már három évtizede foglalkozott szépségápolással.

A robbanásban – amely kedden kora délután történt – megsebesült további három ember.

Ők kezelésre vártak a Magyar Kozmetika nevű üzletben.

Nem valószínű, hogy baleset történt – közölték a hatóságok, de egyelőre nem jelenthetik ki azt sem, hogy a robbantás történt, noha a rendőrség a helyiség jellegétől idegen szerkezetet talált ott, amely feltehetőleg pokolgép volt.

A detonáció ereje olyan nagy volt, hogy nem csak a szépségszalonban, de az emeletes épület több más helyiségében és szomszédos épületekben is kárt tett.

A közelben lévők az első pillanatban azt hitték, földrengés történt. A rendőrség és a sürgősségi szolgálatok nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre.

Ma kamerák előtt  Irene White beszélt az amerikai sajtónak a család nevében, az áldozat unokatestvére jelenlétében – írta meg a Blikk.

Irene White elmondta:

Sokkolta a tragédia a családot és a barátokat. Teljes mértékben támogatjuk a szervek munkáját a nyomozás érdekében, hogy minél előbb választ kapjunk a megválaszolatlan kérdésekre.

Hozzátette:

Mindig a család volt az első Ildikó számára. Mindig büszkeséggel élt, mindenkiben megtalálta a jót. A család és barátok személyesen szeretnének elbúcsúzni tőle: egy anyát, feleséget, egy barátot gyászolnak – mondta a család nevében.

Az is elhangzott, ha valaki segíteni akar anyagilag Ildikó hazaszállításában, elfogadja a felajánlásokat a család.

A sebesülteket kórházban ápolják, nincsenek életveszélyben. A nyomozók egyelőre nem tudják, hogy a helyiség jellegétől idegen szerkezet milyen körülmények között került oda. A postaszolgálat szerint nem postai úton.

Forrás: Blikk, MTI

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél