Közhelyes méltatása a vallási vezetők leköpését, Gulyás Márton újabb és újabb festékszórását eltűrő vagy tétlenül néző rendőrségünknek, hogy példásan viselkednek, mert „nem ülnek fel a provokációnak”. Meg hogy így akkor a nyugati sajtó nem tudja azt írni, hogy ez az illiberális, fasiszta Orbán-kormány, stb. A Magyar Idők május 18-án ezzel szembe menetelve tárta fel azt, ami ösztönzésként hat a rend őreit és a védelmüket elváró emberekre egyre gyakrabban rátámadó balliberális csürhe mind agresszívabb magatartására. „A megúszhatják a rendőröket provokáló garázdák” főcímmel és „Nem találják a CEU melletti tavalyi demonstráció agresszív tüntetőit” alcímmel megjelent cikk bemutatja, hogy a támadókról készült videofelvételek ellenére semmilyen büntetőeljárás vagy az ahhoz ilyen esetekben szükséges körözés nem indul(t) ellenük. Beleértve például a CEU-tüntetésnél a rendőrökkel dulakodó Demszky Gábor volt budapesti SZDSZ-es szörnyfőpolgármeterrel szemben, aki ezen is felbátorodva...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A kormánypropaganda Bayerhez hasonlóan illusztris alakja, a Mészáros-féle nézhető, jobboldali Echo TV állandó vendége, a Magyar Idők hivatalos publicistája, a fideszes kormánymédia jól fizetett felszopóbrigádjának egyik élLovasa, Lovas István.Mennyire szánalmasak ezek a posztkommunista, nemzetivé átvedlett elvtársak, akik nyolcadik évnyi fideszes önkény után még mindig elnyomva érzik magukat és a tudjuk kik terrorját lebegtetik.
Lovas professzor aggódik, hogy az általa fényesre nyalt seggű kormánypártnak még mindig nem sikerült maga alá gyűrnie a bíróságokat, hogy azok kizárólag a fideszes bagázsnak tetsző ítéleteket hozzanak. Felhívnám Lovas figyelmét arra, hogy ha már ilyen nagyon fejlett igazságérzettel ruházta fel a sors, akkor sürgősen kezdje el hasznossá tenni magát. Ott van például a Polt nevű legfőbb ügyész fideszes politikusokat érintő, gigantikus korrupciós ügyeket tendenciózusan elsikáló tevékenysége, amelyet részletesen elemezni kellene és illene felháborodni rajta és akkor a gondolával révbe ér a lényeg. Az ő illiberális, szervilis takonygerince a legfőbb oka annak, hogy Magyarország a legjobb indulattal sem nevezhető jogállamnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.