Egy világ jegyezte meg Gus Kenworthy nevét a tavalyi téli olimpia kapcsán, hiszen több olyan bátor és példamutató dolgott tett pár hét leforgása alatt, amiért le a kalappal. A fiatal olimpikon pár napAhogy azt korábban megírtuk, a dél-koreai téli olimpián több versenyző is szomorúan szembesült azzal, hogy bizonyos szempontokból, milyen felháborító dolgok történnek az országban. Ilyen a mai napig virágzó kutyahús biznisz, ami európai szívvel és ésszel nézve borzalmas. Gus nem tudott minden kutyát megmenteni, de képtelen volt arra, hogy legalább egyet ne hozzon el a biztos halál torkából. Így került hozzá, és szerelméhez Beemo, a szánhúzó kölyök...

Forrás: noizz.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Hihetetlen aranyos kutyus volt ez is, legalább rövid kis élete jó volt.
36
Az én csodaszép fajtiszta, tenyésztőtől vásárolt Nápolyi masztiff-om csak 4 évig élt. Végül megcsavarodott a bele és néhány óra szenvedés után kimúlt. (Férfi létemre megsirattam) De, addig sem volt agyilag százas szegény jószág. Néha bekattant és akkor aztán egyszerűen le kellett birkózni. A túltenyésztettség borzalmas következménye, hogy a pedigrees állatok rövid életűek és szinte mindig betegek. Az állatorvosok, a tenyésztők és az eledel gyártók ebből gazdagszanak.(Félreértés ne essék, nem irigy vagyok, de a gazdáknak ez fájdalom)

Most egy 6 éves német és skót juhász keverékem van és semmi baja.
Nekem ezután, csak keverék kutyám lesz.

A kutya hús evést nem is minősíteném...
1magyar
A keverékkutyák okosabbak, nálunk is az egyik keverék a másik fajtiszta. Nagy a különbség agyilag köztük, de mindkettő nagyon szerethető. Csak a keverék még a gondolatomat is kitalálja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.