A szomszédok szerint a hatéves kisfiú mindig fentről integetett a lent játszó gyerekeknek, hétfő este azonban tragédia történt. A balesetet egy gyenge szúnyogháló okozhatta.

A sziakomarom.sk számolt be a tragédiáról, miszerint az észak-komáromi Klapka György utcában hétfőn este egy 6 éves kisfiú zuhant ki egy hatodik emeleti panellakás ablakából.

A mentők a gyors kiérkezés ellenére sem tudtak rajta segíteni, belehalt sérüléseibe.

Az esetről egy, a nevét elhallgatni kívánó anyuka beszélt a lapnak. Elmondta:

a kisfiú mindig fentről integetett a többi, lent játszadozó gyermeknek. Most is így volt. A balesetet valószínűleg az okozta, hogy elengedett a szúnyogháló, aminek támaszkodva integetett a kisfiú.

Hozzátette:

Nagyjából fél 8 lehetett, amikor egyszer csak hatalmas sikításra lettünk figyelmesek. Az összes környéken játszó gyerek szétszaladt. Ahogy odanéztünk, hogy mi történt, láttuk a földön mozdulatlanul fekvő 6 éves fiút. Akkor már tudtuk, hogy nagy a baj

Forrás: sziakomarom.sk

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa2
Jobban szeretem az ilyennél azokat a hasonló híreket, hogy a bébi leesett a hatodikról és elkapta egy kedves szomáli futó (vagy valami hasonló forma)... vagy a 2 éves kissrác kimászott és leesett a 8-adikról, egy bokor felfogta, és kutya baja sem lett... vagy esetleg a kicsi kibújt a korláton de a kis gatyakötője fennakadt és így lógót fél órán át az erkélyen mire a tűzoltók leszedték... és ez MIND ÍGY MEGTÖRTÉNT!!! Hát szóval inkább jó befejezést kérek.. ez borzalmas hír volt... nem kéne ilyenekkel sokkolni, van elég bajunk vazeg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Sport - 2019. May 24., 20:46
Életműdíjat kapott Dunai Antal
Itthon - 2019. May 24., 14:39
22 milliót sikkasztott egy bankvezető Ácson