Élesen bírálta vasárnapi nyílt levelében az Echo Tv Troll című műsorában gúnyolódókat az MSZP Európai Parlamenti képviselője, Ujhelyi István. – Megérkeztünk a NER bűzös bugyrainak legaljára. Sokszor hittük már, hogy nincs lejjebb és biztos lehet még bokányit mélyebbre süppedni a dagonyában, de az a pillanat, amikor a közpénzen hízlalt kormányzati média képviselői kajánul örömködnek a …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
@Nessy: Jártam úgy, hogy véletlenül odakapcsoltam, és pár perc után értetlenül hallgattam,. miket mondanak ezek? Ja, Echo... de nem is ez a legszörnyűbb!Talán tegnap... gondoltam megnézem, milyen a Hír tv. Ott ültek egy asztalnál 3-an, a női műsorvezetővel együtt, és örültek, hogy végre kikerültek a "hátrányos helyzetből", amibe a G.nap óta voltak, és győzött az igaz ember érték! MONDTÁK!
Emberi mivoltukban alázva, persze neveket nem kimondva, de sejtetve, a kirúgottakat.

Persze, Simicska tévéje volt, és Simicska az ő emberük volt! Az ő belső harcuk ez, nem a mienk! Kit érdekel a Simicska?
A baj az, hogy az ország egyik felétől elvették azt a lehetőséget, vagy jogot? hogy a kritikus nézeteket figyelhesse, hogy meghallgassa a hozzá hasonlóan gondolkodó újságírókat, riportereket! Sőt! azt a bélyeget kapja az ország egyik fele, hogy ők emberi mivoltukban nem is "igaz" emberek! Nem a Hír tv-t hiányolom, hanem azt a tv-t, amelyik pártatlan, vagy ha már ilyen nem lehet, akkor a másik félnek szólót! Mert joga van hozzá akár liberális, akár kereszténydemokráciában! (Aztán majd ki-ki kihámozza a maga igazságát!)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Shikari: A Népszabit is megmenthette volna a baloldal, ha akarta volna. De nem volt hajlandó, egyszerűbb volt azt harsogni, hogy a Fidesz tette tönkre. Holott ez nem igaz, mert ott is működési problémák adódtak a bezárás előtt.
Biztos akadt volna ellenzéki oldalon is néhány befektető, csak a szándék hiányzott.
Eladott Ország
A franciaországi változásokra

Batsányi János: ( Íródott Kassán, 1789-ben )

Nemzetek, országok! kik rút kelepcében
Nyögtök a rabságnak kínos kötelében,
S gyászos koporsóba döntő vas-igátok
Nyakatokról eddig le nem rázhatátok;
Ti is, kiknek vérét a természet kéri,
Hív jobbágyitoknak felszentelt hóhéri!
Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!
Eriksson
@Horizont: Miért írjam azt, amit te olvasni szeretnél? Ha minden szóval egyet szeretnél érteni, akkor elég magadat olvasni, s nem kell másokkal vitatkozni.
Eladott Ország
A hatalomvisszavételt követően a Hír TV ma már az Echo Tv színvonalán zakatol. Hamarosan valószínúsíthetően meg is érkeznek az első milliárdok, amiket majd állambácsi fog valamilyen úton-módon belepumpálni az újra kormánytévévé váló csatornába. Hogy mi ezt nem akarjuk? Kit érdekel! Akartuk mi, hogy a kissé sem civil, ámde kormányhű CÖF fél milliárd forint támogatást kapjon tőlünk, adófizetőktől? Esetleg azt, hogy a TV2, az M1 vagy az Echo TV szintén a mi pénzünkön mossa az agyunkat? Nem akartuk, de nem volt és a későbbiekben sem lesz választási lehetőségünk. A kormány úgy veszi át a hatalmat a teljes hazai média felett, hogy a számlát bizony velünk fizettetik meg. Akár akarjuk, akár nem. A hazai médiapiac maffiamódszerrel történő megszerzése nem egy újkeletű dolog. Orbán Viktor tisztában van azzal, hogy a média hatalmat jelent, így annak birtoklója azt tesz, amit csak akar. A baj csupán annyi, hogy noha az EU is tisztában van azzal, hogy leépül a sajtószabadság Magyarországon, azon kívül hogy figyelmezteti a kormányt, mást nagyon nem tehet és nem is fog tenni. Hiába várjuk Brüsszel segítségét, az nem fog megérkezni.
Eriksson
@Horizont: Gonoszkodok?
"Te egy más szemszögből látod ezt. Olyan narancsos szemszögből."
"(tudom te nem így gondolod) "
"Miért azt írtad: "biztosan nem" ??? Miért nem azt, hogy NEM helyes! "
Miből gondolod, hogy te jobban tudod nálam azt, hogy én mit gondolok, vagy mit kéne írnom?
Ilyen és hasonló megjegyzések nemigen emelik a beszélgetés színvonalát.
Eriksson
@Horizont: Légyszi, ne engem véleményezz, hanem a szóban forgó témát. Akkor nem lesz köztünk ilyen nézeteltérés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.