A mentőhajó az olasz hatóságoktól kapott vészhívásokat, ezután több száz menekültet mentett ki bajba jutott hajókról. Most meg az olasz hatóságok nem engedik kikötni... Az Aquarius egy kereső- és mentőhajó, amelyet két nemzetközi segélyszervezet működtet – mondja a hajó fedélzetéről Anelise Borges, az Euronews riportere.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@CsipkeRózsa: @tulipan: Látom rajzanak a tetvek a virágok körül ! :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
cikicakk55
Valahogy meg is értem az Olaszokat és Máltát is. A görögöknél és a Törököknél már teljesen megtelt az ország. Az olaszoknál is jóval több van,mint amennyinek biztosítani tudnák a stabil életet. Minden országnak van saját népe, és azok közt is sok van akik segítségre szorulnak. Az emberkereskedőkkel kéne valahogy leszámolni és a kiinduló országokban elterjeszteni,hogy el se induljanak,mert csak sokkal rosszabb helyzetbe kerülnek,mint amilyenbe jelenleg vannak. Az is jellemző rájuk,hogy milyen nyomorból jönnek,még is 600 emberből elég sok a terhes nő és a gyerekek száma. Ezek az emberek a gyerekcsináláson kívül semmihez nem értenek és számukra a civilizált országok felfoghatatlanok lesznek. Talán azok akik bele születnek a civilizációba,azok már tudnak majd élni vele. A gyerekeket és az asszonyokat nagyon sajnálom,de ha bele gondolok,hogy mi lenne,ha mindegyiket beengednék aki elindul,itt 2-3 éven belül több milliót kéne befogadni,miközben az Európa országok is sorra hanyatlanak.
CsipkeRózsa
@Shikari: Nem biztos, hogy jó cserét csinálnál.
tulipan
@durbincs: Csonthülye narancsos! Meg eszed a saját zöldségeidet???
tulipan
Az élet rendje! Ahol megszünnek a megfelelő életfeltételek, onnan el kell költözni, ahogy a maga idején, a magyarok is elköztek Pannóniába!!!
Nessy
Ezt a "szeretetvallás kultúrát." Nem lenne tisztességesebb megmondani, hogy ide csak és kizárólag pénzért lehet jönni, amit később kamatostól visszafizetünk, és punktum! Azon kívül mindenki fulladjon bele a tengerbe.
csak úgy....
@CsipkeRózsa: @tulipan: Látom rajzanak a tetvek a virágok körül ! :)
tulipan
@csak úgy...: Bocsi, de ez a durbincs és shikari az tálagnél is hülyébb!!!
1magyar
Küldjék a mentőhajót körbe és német kikötőbe!
tulipan
@Shikari: IGAZÁN REMEK, HOGy MAGAD SEM DUDOD, MIKET FIRKÁLSZ!!! Miyen TÖBBSÉG???
Peller Anikó
Nagyon helyes, már 3 éve sem kellett volna, de sajnos a politikus az egy meglehetősen idióta emberfajta.
csak úgy....
@tulipan: Figyeled! ;) Már "durbizza" a gnómot,frankón összemelegedtek ;)..., hát ök ketten a töbség!
Pálinkás Pál
@tulipan: Az élet rendje hogy nem szülni zsinórban a semmire../szines népek,cigányok/ mert ahogy érzékelem ,elfogy a türelem...ezek a parazita népek nagyon hozzászoktak hogy segélyből éldegéljenek..remélem ez az önvédelmi tendencia folytatódik,nektek libsik lesz kit megmentenetek,de Afrikában!!!
tulipan
@Pálinkás Pál: Vicceket gyártassz???
tulipan
@Shikari: Na persze,látom, hogy a hozzád hasonló sütétagyú gondoszok, melegítitek felfelé a hitleli életfelfogást!!! Mindannyian megérdemlitek, ami rövidesen kisülhet belőle!!!
tulipan
@Pálinkás Pál: Tévedsz ! Minden vallás ezt súlykolja évezredek óta!!! Ez az élet rendje nem változott! Sokasodjatok, szaporodjatok! Majd Isten (meg)segít!
Az más kérdés, hogy MI, modern Európaiak '"kiléptünk " ebből a mókuskerékből!!!
Pálinkás Pál
@tulipan: Bánja tököm hogy sokasodnak...de otthon...és ne nekem kelljen eltartani őket...mert legyünk őszinték...fél Afrika éhen döglene,ha nem lenne a segélyezés...Tudod annak idején a természet szabályozta a dolgokat,10 gyerekből megmaradt 1...
tulipan
@Pálinkás Pál: Arrafelé, most is stimmel,ez a meglátásod!!
Pálinkás Pál
@tulipan: stimmelne,ha a libsik nem avatkoztak volna a természet rendjébe...ugorj neki ,mióta népesedik túl Afrika???Talán a kotont kéne preferálni a segélyezésnél!!
csa-csa
helyes! mindenhol útjukat kellett volna állni első perctől fogva!
tulipan
@Pálinkás Pál: Te teljesen agyatlan vagy, ??? Olyanról, hogy történelem, ugyi, még csak nem is halottál???
Pálinkás Pál
@tulipan: Dehogynem,sőt ismerem is...ezért tudom hogy ha a fehér ember nem avatkozik be Afrika életébe,nem lenne ez a probléma...és még mindig ásóbottal turkálnának...ha megnézed ,a volt gyarmati országok pöcegödörré váltak a "felszabadulásuk" után...Méd a Dél-Afrikai Köztársaságot is szétverte Mandela...
tulipan
@Pálinkás Pál: Hogy kicsoda? Mandela?? Hogy Te miket nem tudsz! Ő is gyarmatositó volt???
tulipan
Mit mondjak, ez érdekes elmélet! Szóval, szerinted, a pápai és különféle uralkodói segédletekkel inditott felfedező-gyarmatostó expediciókat a "liberálisok" követték el??? Hiszen erről a fogalomról, abban az időben senkinek sem lehetett gőze sem!! Ahogy NEKED pl. most sincs!! :-)
Pálinkás Pál
@tulipan: Adod a hülyét?? Jó annak lenni??? Mit csinált Afrika Svájcjából???Egy koszfészket...
tulipan
@Pálinkás Pál: KI mit csinált Afrika Svájcjából?
Pálinkás Pál
@tulipan: és ezt most miért linkeled??? a spanyol egy félig "afrikai" népség...
tulipan
Afrika Svájca? Ahol éppen az ősklakosság nyororg? Ne beszélj zöldségeket!
Pálinkás Pál
@tulipan: Aha...mert most hogy nincs aparthaid ,most jól élnek mi??? Persze jkól élnek a fehérek,fegyveres őrőkkel védett körbekerített lakónegyedekben...mert azon kívül mogadishus lett az ország,amióta a feketék irányítják!!!
verőce21
Na végre!
Csak a lipsik ideológiai motivációja egy multikulturális Európa, ugyanis nem szeretik a keresztény Európa hagyományait, és azt gondolják, ha összekevernek bennünket más, muszlim népekkel, akkor Európa élhetőbb lesz.
tulipan
@Pálinkás Pál: Haj, hát, ahogy Ti mondjátrok, hogy ezek a feketék mit keresnek Európábanm az otaniak meg moidnhatják, hogy ezek a fehérek, mit kresnek Afrikában?? Az a baj, gondolom, nem nem garázdálkodhatnak már olyan szabadon,.eglszs Afrika, minden kicsével!! mogadishus ?? Az milyen?? Én, azért nen sajálnám annyra a "fehérek,fegyveres őrőkkel védett körbekerített lakónegyedekben" élőket!
Pálinkás Pál
@tulipan: Nos...ebben kivételesen egyetértünk...minden "fehér" fejlesztést,segélyt kivonnék Afrikából...Aztán a természet kb öt év alatt helyrerakná a túlnépesedési problémát...Hogy a fehérek mit keresnek ott?? Ezt komolyan kérdezted...? Ha nem ment volna oda fehér ember,ezek még mindig szöcskét kergetnének a szavannákon,és ásóbottal túrnák a földet...!Jó péda a volt gyarmati országok,ahogy a fehérek kivonultak rögtön az éhhalál szélére került az ország...Vgy talán rosszul tudom hogy a "fehér" emberek segélye nélkül a fele lakósság felfordult volna már???
tulipan
@Pálinkás Pál: Tévedsz,akkor saját haladási vonalukon jutnénak valóban előre!!! Igy viszont a fehér ember rájuk telepedett, megszüntetta a saját mezőgazdsaságát és egyáltalán gazdaságát, és kifosztotta őket! Én szívem szerint egetértek velük, akiknek ez egyéltalán eljut a tudatukig, hogy "eddig Európa csak kirabolta a feketéket, most tessék fizetni is'"!!!
Pálinkás Pál
@tulipan: Ja tisztán látszik a fejlődési vonaluk ,amikor látja az ember az elszigetelt törzseket...! a legfejlettebb eszközük az örlőkő...meg a szarvból készült lándzsa!!! és a mezőgazdaságukról csak annyit...az csak arra elegendő hogy szabályozza a populációjukat,amibe a "fehér" ember belekontárkodott sajnos...a hétköznapi rasszizmusról meg annyit...nem vagyok köteles mindenkit szeretni...és ahogy a ruhámat,kocsimat is többek között a színe szerint választom,ugyan miért is lenne ez baj az embereknél??? A feketéktől nem tudtunk elrabolni semmit...mert ha a fehér ember nem megy oda,akkor azok az ásványi kincsek még mindig a föld alatt nyugodnának!!! / lásd saját fejlesztésű bányáik,aminél a régi pöcegödröm is komolyabb volt!!!
Az meg hogy neked mi a véleményed,az hál istennek a kutyát nem érdekli!!!fogd a motyódat,költözz közéjük...aztán megbeszéljük milyen is??
Nessy
Azért, ha egy mód van rá, a történelmet ne tagadjuk. Igen, anno Afrikából ezerszám hozták pl. Amerikába a rabszolgákat, igen, a "keresztény fehér ember" rabszolgaként dolgoztatta az ültetvényeken a helyi lakosokat.
De a gyémánt és egyéb bányákban is modern rabszolgaként dolgoztatnak a fehérek gyereket, fiatalt napjainkban.
Szóval, mielőtt glóriát kapnak a mai fanyalgók, ez is benne van a pakliban.
És most pl. a Thaiföldi gyermek munkásokról ne essen szó, akik ruhát, bőrárut készítenek a fehéreknek, fillérekért.
tulipan
@Shikari: Nagyon jól bemutattad a saját nácizmusodat!
tulipan
@Pálinkás Pál: Jújj, de jól bemutattad a kapzsi fehér ember jellemzőit!! He esetleg még a nem tudnád (Na, persze honnan is tudnád hiszen náciék ilyet nem tanítotak!) az ókori afrikai birodalmak már Egyiptommal is kereskedtek, aranyukkat, ezüstókkel rezükkel, drágaköveikkel, ébenfával, stb.!!! Azaz tehát A BÁNYÁSZATOT NEM A FEHÉR ENBER VITTE EL HOZZÁJUK!!!
tulipan
@Nessy: Sajna, ebben a témában, Kína Bangldes, India, stb. ugyancsak megemlíthető!!!
tulipan
@Shikari: A fentiek közül melyik liberális? Igaz is, klöszi, örülök hogy igy belegabalyodtál!!! Igazoltad, hogy Te csak orbáni iskolát jártál!!
tulipan
@Shikari: Te rohadék hitelrista náci!!!
tulipan
@Shikari:Te hülyegyereek, mást nem tudsz? jaj, remekül jól elszórkoztattál!
tulipan
@Shikari: Hála az Égnek,annyi marhaságot összefirkáltok, hogy közben, még önmagatokat is megcáfoljátok!!! :-)
Mond csak uyge nálatok mind a kettő egymás mellett van, a vörös zászló és a horogrkereszt?? Amikor neked tetszik, csak előkapod a sufniból???
Pálinkás Pál
@tulipan: Igen kimondtad a varázsszót..ókori...csak azóta a világ elrohant mellettük,ők meg maradtak az "ókori" bár inkább kőkori szinten..hiába agitálsz libsi..egyre több helyről toloncolják haza az ingyenélő parazita védenceidet!!! Most már csak titeket kéne eltávolítani velük együtt!!
tulipan
@Pálinkás Pál: Tudom ám, Narancsnyikkám! ÉS AMIKOR RÁrmutatok a tévedésitekre,az rögtön agitálás! Hahahaíha!
Pálinkás Pál
Te mire mutatsz rá...gyenge vitapartner vagy...hiszen a leírtaknak 10 %-át sem tudod értelmezni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.