Szívrohammal kórházba szállították Larry Kudlow-t, a Fehér Ház gazdasági főtanácsadóját – közölte Szingapúrban közzétett Twitter-bejegyzésében Donald Trump amerikai elnök.

Szívrohamot kapott az elnök egyik legfontosabb embere

A nagyszerű Larry Kudlow, aki oly keményen dolgozott kereskedelmi és gazdasági ügyekben, épp most kapott szívrohamot. Jelenleg a Walter Reed kórházközpontban ápolják

- írta Trump, közvetlenül azelőtt, hogy megérkezett volna a csúcsértekezlet színhelyére Szingapúrban.

Kudlow a legutóbb vasárnap került az amerikai újságok címlapjára és volt a televíziós műsorok fő vendége, amikor a G7-es országcsoport Kanadában tartott csúcsértekezlete után kiállt az amerikai elnök azon döntése mellett, hogy visszavonja aláírását a csúcsértekezlet zárónyilatkozatáról. A 70 éves Kudlow, aki korábban dolgozott a Reagan-kormányzatban, majd beruházási bankárként a Wall Streeten, 2018. márciusában – Gary Cohn távozása után – lett a Fehér Házban az Országos Gazdasági Tanács igazgatója. Az elnök gazdasági és kereskedelmi főtanácsadójaként szereti magát "boldog harcosként" jellemezni, és az elnök nem egy gazdasági döntésekor az amerikai médiában frontharcosként küzd a döntés indoklásakor.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: FoxNews, Youtube

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Nem csoda, hogy egy ilyen ember munkatársai szívrohamot kapnak. Hiszen ha ők nem lennének a háttérben már ki tudja mit csinált volna!!!??? Elkeserítő!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.