Pazar lesz a sussexi hercegi pár kúriája! Brit sajóhírek szerint, a dél-nyugat angliai Gloucestershire megyében álló Beggars Lodge lesz Harry herceg (33) és Meghan Markle hercegné (36) közös otthona, és a királyi udvar sem cáfolta az értesülést.

Ide költözhet Harry herceg és Meghan Markle

"Az ingatlant egy különleges pár számára jelölték ki, és titokban zajlik a projekt fejlesztése, ami arra utal, hogy Meghan és Harry költözhet ide" – fejtegette a Mail On Sunday forrása, és hozzátette, egy évig tarthatnak a munkálatok, ami arra is magyarázatot ad, a friss házasok miért a közelben bérelnek egy birtokot.

A Beggars Lodge tulajdonosváltása valóban árulkodó. A 13 hektáros kúriát múlt ősszel, röviddel a hercegi pár eljegyzésének november 27-i bejelentése után vásárolta meg ismeretlen személy, és azonnal kérvényezték a teljes körű átalakítást. A Zoopla ingatlanportál becslése szerint, 946 ezer font (350 millió forint) lehet az értéke. Hat hálószoba és három fürdőszoba lesz a háromszintes főépületben, de már az is kiszivárgott, hogy az építési tervben családi szoba, átjárható gardrób és biztonsági központ is szerepel, továbbá mellékszobák, amelyekben vélhetően biztonsági őr, sofőr és dadus töltheti az éjszakát.

Ide költözhet Harry herceg és Meghan Markle

Egy helyi tervező azt is megmutatta, miként fog kinézni a terméskőből emelt épület és környéke, amikor elkészül. Fák közt kanyargó, 140 méter hosszú kövezett út vezet majd a bejáratához, amelynek másik oldala hatalmas parkra néz. E hátsó ajtó előtt virágágyakkal díszített, járdaköves terasz várja a kúria lakóit, amelynek tágas szegleteiben napágyak, illetve kerti asztal látható a számítógépes grafikán. Előtte 45 méter hosszú pázsit terül el, műgonddal nyírt tiszafák ölelésében.

A környéken több brit hírességnek van kúriája. A közelben lakik David Beckham (43) egykori focicsillag és családja, továbbá az Oscar-díjas Sir Ben Kingsley (74) és „Picard kapitány”, azaz Sir Patrick Stewart (77) színművész, de David Cameron (51) egykori brit miniszterelnök birtoka is csak egy sétára található.

Ide költözhet Harry herceg és Meghan Markle

Ez az esküvő „más” lesz

Kissé beárnyékolta Harry és Meghan épülő kúriájának hírét, hogy idén nyáron lesz a brit királyi ház első melegesküvője. II. Erzsébet királynő (92) unokaöccse, Lord Ivar Mountbatten (55) devoni birtokának kápolnájában esküszik örök hűséget élettársának, James Coyle-nak (56). Hihetetlen, de a lordot a volt felesége kíséri az oltárhoz.

(Blikk.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ha ezt a "falusi gyerek" megtudja, vajon RÁJÖN-E, hogy megrekedt legalább EGY ÉVSZÁZADDAL, hiszen
.
II. Erzsébet királynő ELFOGADJA azt, haladva a korral, hogy
.
.Kissé beárnyékolta Harry és Meghan épülő kúriájának hírét, hogy idén nyáron lesz a brit királyi ház első melegesküvője. II. Erzsébet királynő (92) unokaöccse, Lord Ivar Mountbatten (55) devoni birtokának kápolnájában esküszik örök hűséget élettársának, James Coyle-nak (56). Hihetetlen, de a lordot a volt felesége kíséri az oltárhoz.
------------------------
Annyit a hírhez, hogy '98-ban EZEKNEK adtam a voksomat, az akkor szerintem BEGYEPESEDETT SZOCIK helyett a voksomat.
.
De ROSSZ a ROSSZAL, de ROSSZABB A ROSSZ NÉLKÜL, mivel Orbánicus leragadt a MIGRÁNCSOZÁSNÁL, Sorosozásnál, és a kárörvendezésnél, stb. stb. stb.
wagabund
..."Pazar lesz a sussexi hercegi pár kúriája!"...

..." Hat hálószoba és három fürdőszoba lesz a háromszintes főépületben, de már az is kiszivárgott, hogy az építési tervben családi szoba, átjárható gardrób és biztonsági központ is szerepel, továbbá mellékszobák, amelyekben vélhetően biztonsági őr, sofőr és dadus töltheti az éjszakát."...

a hercegnőnek lesz miről fanyalognia a tengerentúli barátainak, akik annyira hiányoznak neki...losziban bezzeg más élet volt...
(szoba-konyha, wc az udvaron..)

(vicceltem)
verőce21
Néhány kenyérfát is telepíthetnének még a kertbe, hogy az újdonsült brit asszonyka valóban otthonosan érezze magát, az ágain guggolva. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.