Igen komoly vádakkal kell szembenéznie a kétezres évek egyik ismert NFL-játékosának: az ifjabbik Kellen Winslow ugyanis a hatóságok szerint olyan bűnöket követett el, hogy innentől nem sokan fogják tisztelettel emlegetni az egykori amerikaifutball-játékos nevét.

Egy volt NFL játékos idős nőket rabolt el és erőszakolt meg

Fotó: Joel Auerbach / Getty Images

Winslow ellen ugyanis – többek közt – többrendbeli nemi erőszak és emberrablás, valamint erőszak kísérlete a vád. Legidősebb áldozata pedig 86 éves.

A sportolót múlt pénteken tartóztatták le, miután betört egy mobilotthonba San Diegóban. Noha elhajtott a helyszínről, a zsaruk – személyleírás alapján – nem sokkal később elfogták. Azt, hogy ellopott-e valamit, és ha igen, milyen értékben, nem hozták nyilvánosságra – a 34 éves Winslow azonban állította, nem ő volt az elkövető, letartóztatása csupán rasszista profilozásnak köszönhető.

50 ezer dolláros óvadékkal engedét ki – ám szűk egy héttel később újra kattant a kezén a bilincs. Ezúttal ráadásul jóval súlyosabb vádak miatt. A hatóságok szerint a férfi márciusban egy 56 éves, májusban pedig egy 59 éves nőt rabolt el, tartott fogva és erőszakolt meg. Emellett júniusban további két – 71 és 86 éves – asszonyhoz tört be azzal a szándékkal, hogy megerőszakolja őket.

A vádirat szerint egyik áldozata egy hajléktalan nő volt, akit az autójába kényszerített, majd ott megfenyegette, hogy megöli, ha nem engedelmeskedik neki – valamint akkor is végez vele, ha áldozata esetleg a rendőrséghez fordulna.

Ha a vádpontokban bűnösnek találják, akkor az öt csapatban tíz évadot játszó exsportoló életfogytig tartó börtönbüntetésre számíthat – írja a Daily Mail. A vádak súlyosságát mutatja az is, hogy a bíróság elutasította az óvadék letételének lehetőségét – azaz Winslow a rácsok mögött várja ki a tárgyalást.

Az NFL-ben egykor tight end pozícióban pályára lépő játékos a bíróságon ártatlannak vallotta magát az ellene felhozott vádpontokban.

(Borsonline.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.