Mechelenben a lakosok majdnem negyede muszlim. A polgármester szívesen látná a magyar miniszterelnököt, hogy megmutassa, minden rendben.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Nem kell könyörögni neki, vigyék oda az esti ima idején a főterükre, ha felismerik úgy is jó, ha nem szerencséje van.
namihami
De ha a Vezér nem ér rá, akkor küldje maga helyett a Lézerjanit.
Az már tökéletesen be lett idomítva. Elég neki a ""Hopp, Bécs!"" parancsot kiadni.
cikicakk55
Egyáltalán nem mentegetem Orbán Viktort,mert kegyetlenül túltolta a biciklit a migránsok elleni riogatással és a Soros elleni hadjárattal,de abban a kisvárosban már másod,harmad generációs muszlimok élnek. 2015-ben hirtelen beáramlottak csinálják inkább a problémát.Persze van olyan is,ahol pont a 3. generáció zakkan meg,mert az újak kiképzik őket és átmossák az agyukat. Minden esetre Orbán nélkül sem lenne itt egyetlen migráns sem,hisz nem ide jönnek,mi csak útba esünk nekik. nyomorogni,éhezni,haldokolni hónapokig ott is tudtak volna ahonnan eljöttek. Igazi háború elől menekülő nem sok van erre már,mert azok az első békés országnál megálltak,pont azért,hogy hamarabb vissza érjenek a hazájukba,ha béke lesz.( ami ha Orbánon múlik,soha nem jön el,mert addig van kivel,kikkel sakkban,félelemben,gyűlöletben tartani a magyar népet)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.