Donald Trump ismét kíméletlenül beszólt Angela Merkelnek és Európa vezetőinek. Az amerikai elnök személyesen Merkelt hibáztatja azért, mert növekszik a bűnözés Németországban és Európa-szerte a beengedett migránsok miatt. Trump leszögezte: Amerika ebből nem kér.

Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@bencemacska: Írod:
"Átvitt értelemben egész Európát!"

Ez itt a lényeg!
Trumpnak, mint üzletembernek, Európával volt és van gondja!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@bencemacska: ezt most miért is mondtad pont itt? Ennek a bolond(os)nak mégis több esze van mint egy egész zsák európai pokolitikusnak aki mind a banya fenekét nyalja.

Vagy azt kellett volna mondania szerinted, hogy jó akkor jöjjön amerikába a világ összes buta, beteg, éhes, semmiresemjó, agresszív, lusta szerencsétlenje kábé 3000 millió humanopitekusz?
bencemacska
@Peller Anikó: ma, 20:45
Nem is annyira az az érdekes, amit mond, hanem ahogyan mondja!
Az, hogy ő milyen bevándorláspolitikát folytat, elsősorban a választóira és rá tartozik. De a hogyan, a minőség - nem is beszélve a grimaszairól - az mindenkinek a lenézése. Mégis csak a világ legnagyobb hatalmának az elnöke. Az megkövetel egy minőséget!
Arról nem is beszélve, hogy egy nővel beszél, mikor a zsebéből elővesz két cukrot és elédobja!
Merkel sértegetésével a németeket és a nőket alázza! Átvitt értelemben egész Európát!
Peller Anikó
@bencemacska: Csak az a baj, hogy jogosan. A mekkergült banya egy szerencsétlen hülye. Nem a békeidők kezeléséhez szükséges (csak) észnél lenni hanem konfliktushelyzetben is. Na ez az ami nem ment neki és ezzel rombadönti Európát. A banyát nem sértegetni kellett volna hanem már régen elzavarni a Galapagosra. Mert még most sem ébredt fel a degeneráltja pedig már láthatja mit tett. Ráadásul velünk is, mert nélküle nem lett volna gecikampány, okafogyottan.

A Trump stílusa olyan amilyen, teljesen mindegy. Az a fontos miket tesz (na persze ez is hagy kívánnivalót maga után, de mi nem válogathatunk. Főleg ha itthon is szétnézünk)
F_Viktor
@bencemacska: Írod:
"Átvitt értelemben egész Európát!"

Ez itt a lényeg!
Trumpnak, mint üzletembernek, Európával volt és van gondja!
kereső
@F_Viktor: ezért IS! kellene az egységes Európa, hogy az ilyen bunkó-és csendőrt játszó hatalom képviselőivelszemben egységesen lehessen fellépni,és védekezni.Ez viszont az orbánokkal nem megy.Amúgy az USA jelenlegi elnöke kb. olyan paraszt -bunkó mint a mienk.
F_Viktor
@kereső: Így igaz, ezért jött létre az EU, mint gazdasági közösség IS.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.