Orbán Viktor miniszterelnök szerint Brüsszel alapvetően azért támadja őt, mert határozottan képviseli a magyar kormányzat és a visegrádi országok (V4) politikáját, amely ma sikeresebb, mint Európa nyugati felének politikája.

Orbán: Azért bántanak, mert sikeresek vagyunk

A kritikák egy részét nem Magyarország, hanem a V4-ek miatt kapom. Azért támadnak, mert sikeresek vagyunk. Ne feledjük, hogy az Európai Unión belül is van verseny

- jelentette ki a magyar kormányfő a TA3 szlovák kereskedelmi televízió Politikában (V politike) elnevezésű vasárnapi vitaműsorában.

Vannak, akiket sért Közép-Európa gyors fejlődése

- jegyezte meg Orbán Viktor.

Peter Pellegrini szlovák miniszterelnök szerint az idő a migrációs probléma megoldásában is a visegrádi négyeket igazolta, s Nyugat-Európa is "végre kezd felébredni és átveszi a visegrádi álláspontok egy részét".

A beszélgetésben mindkét politikus rendkívül jónak és problémamentesnek nevezte a magyar-szlovák viszonyt. Orbán Viktor úgy fogalmazott, sikeres bizalomépítés folyik a két ország között.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: Peter Pellegrini, Facebook

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Hogy nez mar ki ezen a kepen? A szabojat azonnal lapatra tenni.

A cikkhez: mit nevezel sikernek? a 330-as Eurot? Taho barom!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Mi van? Ha ez amit ez elért siker, akkor milyen a kudarc?! Ennek végképp elmentek otthonról...
SystemError
Már csak a dinsznóperzselő kell a kezébe meg a szar gumicsizma és azonnal jobban érezné magát.
Yoda69
Hogy nez mar ki ezen a kepen? A szabojat azonnal lapatra tenni.

A cikkhez: mit nevezel sikernek? a 330-as Eurot? Taho barom!
kereső
@Commenter: kérhlek alássan,ahol a negativ növekedés is növekedés!,ott minden előfordulhat.Még ez IS!
SystemError
Most nem azért, de Vizónak legalább volt stílusa...:)
Nessy
@SystemError: Orbánnak is van! Negatív értelemben, mint a "sikeressége"!
bencemacska
Aki ezt a képet megnézi, mindenki ilyen szeretne lenni!
Szerintem a szabója is milliárdos lesz rövidesen!!!-:)))))
tudode
Taj siker az az ország, ahol a HAVER, az OSZTÁLYTÁRS jövőre a világ LEGGAZDAGABB, akárkinek gyűjtögető IQ huszára lesz, csupán amiatt, mert az ő BARÁTJA ORBÁN VIKTOR, és az Isten!
.
Már azt sem tudja, hogy MIT RAKTAK a széles vállára!
.
www.google.hu/search?q=C%C3%A9lpont+M%C3%A9sz%C3%A1ros+L%C5%91rinc&oq=C%C3%A9lpont+M%C3%A9sz%C3%A1ros+L%C5%91rinc&aqs=chrome..69i57.12839j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Lehet válogatni Hotel, fotel, repülőgép, stb. stb.
bencemacska
@görbetükör: Jó, jellemző képek!
És mostanában már több helyen olvastam, hogy a saját lábon álló rátenyerelt a magyar divatszakmára is!
Az pedig ízlés befolyásolást is jelent!
Commenter
@bencemacska: lehet hogy ezeket a csodás darabokat is ő tervezte és ő is varrta!
bencemacska
@Commenter: ma, 15:44
A tervezést még el tudom képzelni, de hogy varrjon, az már munka, bármilyen jó gépe is van!
Commenter
@bencemacska: én abból indultam ki, hogy mint mindenben ebben is a saját lábán áll. és saját maga varr. De a viccet félretéve, ezeken méregdrága dizájner ruhák állnak úgy mint tehénen a gatya. Több óvodát jól lehetne lakatni hosszú időre csak a ruháik árából!
tudode
Oszt' az is "SIKER" TITKA, hogy csupán
.
g7.24.hu/allam/20180605/harom-ev-alatt-harommilliard-forintot-vett-ki-cegeibol-az-orban-csalad/
.
Miközben a FÉL ORSZÁG létszükségleten, vagy az alatt ÉLDÖGÉL, elbutítva 5 kg krumplival, vagy KUKÁZIK!
Commenter
@Yoda69: "Hogy nez mar ki ezen a kepen? A szabojat azonnal lapatra tenni." Nemcsak a szabót kellene azonnal lapátra tenni, hanem a szabó "kreációjának a viselőjét is!"
tulipan
Naháát, ezt a pofátlan senkitt! Más pénztéből akar '"sikeres" lenni!!
tulipan
@Commenter: Az öltözködése, jól mutatja az IZLÉSÉT! Illetve, annak teljes HIÁNYÁT!!!
Commenter
@tulipan: azért ezek a ruhák nem a turiból vannak! Mégis úgy állnak rajta, ahogy. Megnyerte a világ legrosszabbul öltözött miniszterelnöke címet. Ezzel nem fog felkerülni a divatlapok címlapjára az biztos. De az arckifejezése és a testtartása is ijesztő.
görbetükör
@Commenter: láttad, amit 15:05 -kor belinkeltem?
szép új világ
@Commenter: Nem a szabó tehet róla. Egyszerűen képtelenség egy golyóálló mellényt viselő dagadt törpére normális öltönyt varrni!
Commenter
@szép új világ: gondolod hogy állandóan viseli? Rendben, a zakó alatt akkor golyóálló mellény van. De a nadrág? Az ezerszer cikibb mint a zakó!
Gauntlet
egyfolytában sikeresek vagyunk !
"országunk nem rés, hanem bástya a béke frontján"
csipetke
@Commenter: 16:46 Egy 1.60X1.60-as alakon mi állna jól?Ennyi erővel ráhúzhatnának egy négyszemélyes katonai sátrat is.De ez az ő egyéni szoc.problémája,hogy egy hízott disznóra hajaz,nem ez a legnagyobb baj,hanem hogy hülyeséget mond.Amiben sikeres orbán.-a világon sehol sincs ennyi felesleges stadion,baromi sok pénzt tudtak lenyúlni,aztán amiben hátulról vagyunk az elsők:-az egészségügy,és az oktatás állapota,az öngyilkosok,és az alkoholisták száma,a még mindig alacsony bérek,nyugdíjak,stb,stb...
Commenter
@görbetükör: igen, azt hiszem lájkoltam is.És ezek irányítják a magyar divatipart is Zoób-on, Sármánon, meg a többi talpnyaló magyar divattervezőn keresztül is. A Május 1 Ruhagyár a Versace leányvállalata volt ehhez képest...
bencemacska
Szerintem hirdessünk versenyt a világ "legelegánsabb" miniszterelnöke címért! Biztosan megnyeri!!!
Hozzon már egyszer valamiben elsőséget az országnak!!!
csipetke
@görbetükör: 15.25 Bakker!Ezen a képen az egész banda úgy néz ki,mint a szabadnapos Jehova tanúi...
Commenter
@csipetke: amilyen röhejes a külseje, olyan röhejes a mondandója is. Vannak túlsúlyos emberek akik tudják viselni a túlsúlyukat, valahogy a plusz kilók sem állnak nekik rosszul és nem is húznak katonai sátrat magukra. De igazad van, a külsejével nem nagyon lehet mit tenni a mellette állók mind fotómodellnek tűnnek a képen.Egy önmagára igénytelen ember, aki valóban abban sikeres amiben írod és mindez a mi kárunkra megy.Sokaknak már turis ruhára sem jut, csak adományozottra. Mi lesz a sok stadionnal ha nem lesz már hatalmon? Mivel most is konganak az ürességtől oda be lehet vinni a hajléktalanokat...bár ennek az embernek és kormányának a szociális érzékenysége (is) nulla.
tulipan
@durbincs: NEM ÁÁÁM! Pedofil itt csakis Te lehetesz! Hány gyereket rendeltél az ágyadba??
Commenter
@tulipan: Ő nekrofil. Egy még működő, létező rezsim erkölcsi politikai hulla vezetőjének a legnagyobb rajongója itt...
Commenter
@bencemacska: már megnyerte! Köszönet a képért a szlovák minE-nek aki a FB-re posztolta. Nehéz lesz "leöltözni."
namihami
Elsősorban elegancia és megjelenés terén. Miként a fotó is demonstrálja.
Állami pénzen vagyonokat költünk rá és egy ballagásra szánt VOR-öltönyben elegánsabbak a ballagók.
csipetke
@Commenter: 19:28 Aki egész életében "jól volt elengedve",és gőze sincs,hogy milyen 80 ezerből kijönni,annak honnan lenne szociális érzékenysége?Tulajdonképp az egész fidesz-vezérkar jól megszedte magát,innen-onnan,eu-s pénzekből,korrupcióból,a mi kárunkra.Végülis,ha átgondolom a dolgot,tényleg sikeresek,mert egy birka nép felett tudnak uralkodni.A franciáknál pár éve ettől kevesebbért gyújtották fel fél Párizst.Ez itt a gond,hogy birkák vagyunk.De lásd Romániát,ők is sokáig tűrtek,aztán lám,mi lett a vége...
SystemError
@durbincs: Pánikolsz köcsög, hogy már senki nem válaszol? :) Ne izgulj nekem is ez volt az utolsó. Van egy olyan érzésem, hogy hamarosan munkanélküli bérkommentelő leszel és akkor visszatérhetsz a szakmádba. Mehetsz vissza melegpornós felszopónak..
SystemError
Ahányszor megnézem ezt a képet.., egyszerűen kirívóan sutyadék paraszt Ha egy kukás szerkót ráadnának még akkor is a középmezőnyben lenne...
Commenter
@csipetke: ez a mélyszegénységből jött, és most még le is tagadja azt, hogy ilyen létezik.Nem volt ő sem mindig milliárdos, a Lendvay u-1 székház "eladással" kezdődött el a meggazdagodása.Már abba az ügybe bele kellett volna buknia. Sajnos ez mentora közbenjárására nem történt meg, így itt maradt a nyakunkon. Ő is felgyújtotta Budapestet a híveivel és a focihuligánjaival és azt is megúszta. Gyurcsány Ferenc élete legnagyobb politikai hibája nem az öszödi beszéd volt, hanem hogy ezeket nem büntette meg az alkotmányos rend megdöntésére irányult kísérletük miatt, amiből ma már nem kísérlet, hanem valóság lett. Románia meg már beelőzött bennünket rég mindenben...pedig Ceausescu ezerszer rosszabb volt mint bárki más a barakkban...
Commenter
@SystemError: ezt a képet nem lehet elfelejteni. Beleég a retinába! és egy ilyen "sutyadék paraszt" 12 éve ural egy országot :(((
namihami
@csipetke: @Commenter: Ez elsősorban a túl mélyről és igénytelenségből hirtelen felkapaszkodottakra jellemző manír. Pénze, befolyása van már, de se viselni, se bánni vele még nem képes.
És hiába áll mögötte a protokoll (volt a Kádárnak, a Hornnak--csak azok hallgattak rájuk), ez a réteg meg akarja mutatni, hogy ő mindent jobban tud, neki senki nem parancsol vagy tanácsolhat. És íme, az eredmény (ebben is).
Ehhez tartozik a kézcsók, a megjelenés és hasonlók.
bencemacska
@Commenter: ma, 19:59
A Lendvay utcai székházuk még mindig meg van, nem adták el! Amire te gondolsz, az a Tisztiház volt, amit az MDF-től kaptak (közösen) ajándékba, titkos határozattal.
OTT INDULT A LOPÁS!!!
SystemError
@durbincs: Szívesen találkoznék veled valamelyik nap és megbeszélhetnénk ezt a játszóteres dolgot? Ne izgulj nem fog sokáig tartani.. Ha nem akarod igazolni, hogy az életben is nagy pofád van, akkor húzzál innen retkes kurva anyádba!
Commenter
@bencemacska: bocs. valahogy nekem a Lendvay u-i székház rögzült.
SystemError
@durbincs: Na ez a második eset, hogy kiderül, hogy minikuki vagy... Azért rákérdezrk a bix-es haveromnál a szerverlogokra. .. Szép estét!:)
SystemError
@durbincs: Tudod mi az a bix te kis köcsög? :)
SystemError
@durbincs: Összekeversz apáddal meg a 14 éves anyáddal, aki az eset emiatt nem akart megtartani és a falhoz verdesett, de életben maradtál és fogyi lettél.. A többit majd személyesen megdumcsizzuk... Írogathatsz addig, de én már csak személyesen akarok " dumcsizni" veled. Addig beírhatnád a googliba, hogy " bix" . Szerinted politikai oldalról systemerror a nevem, hát nem...:) Szép estét !:)
Borsodi
A kép alapján is lehet látni melyik ország a legelmaradottabb.Legalacsonyabb az életszínvonal.
Desischado
@namihami: Pontosan, megfogalmaztad a lényeget. Nem volt neveltetése, műveletlen bunkó. Nem lehet tőle mást várni. Szégyen, hogy itt ül a nyakunkon!
terlasz
Szoftvercserét durbincs nevű robotnak! Marékszámra dobálja be a betűket, de rendezni már nem tudja őket és eluralkodik a káosz.
Gyuri Géderről
Ezt a beképzelt pofát! Nem is Magyarországon él. Ha itt élne tudná, hogy miért húzott el közel 1,2 millió magyar migráncs nyugatra a jobb élet reményébe. Aztán vissza sem akarnak jönni. Jó néhányat én is ismerek.
Hellcat
És mi is pontosan a siker? A 330as EUR vagy a rengeteg kivándorolt magyar?
terlasz
@durbincs: Ne komolytalankodjál már Durbika ezzel a robotszerűen ismételgetett értelmetlen szöveggel! Kérjél karbantartást magadra.
terlasz
@durbincs: Na látod, tudsz te értelmesen is hülyeségeket írni. Dobd ki a robotodat!
nemfideszes
Az unió csecsén lógtok mind a négyen, törpe g..i!
De, hogy a lopott milliárdokból még egy valamire való szabóra se fussa... bár a gumicsizmás paraszt Armaniban is csak paraszt marad, ahogy a kép is bizonyítja...
terlasz
@durbincs: Szerencsére közülük való vagyok! Téged meg sajnállak, mert mindenki szembe megy veled az autópályán. Vigyázz sügérke, mert így veszélyes közlekedni. ;)
Edmond Dantes
Ha sokáig humorizálunk Orbán gatyáján,akkor azt is meghosszabbítja,mint a kisvasutat.Én magyarként kimondottan büszke vagyok arra,hogy úgy áll ott középen,mint a felfújt Mokány Berci,ő a mi Gatyásunk. Ezáltal a nevével összefüggésben a G betűnek már kettős jelentése van.Orbán G.G. Viktor Mihály.
terlasz
@durbincs: Á dehogy, egyik sem vagyok csak próbálok gerinces ember maradni (veled ellentétben). Miből tartana átállni a pillanatnyilag menő maffiózóbanda oldalára?
nezelodo
Azért jó látni is hallani, hogy tovább örökíti Orbán a az egykori KGST egyik tartópillérét, a magyar szerénységet. A másik tartópillért, az egykori mongol tugrikot pedig öles léptekkel beelőzi a magyar forint, pedig vezérem már régen 300 Ft felett van az Euró, ha emlékeztet ez valamelyik gránitba vésett ígéretedre?!
tulipan
@terlasz: Igazán kár strapálnod magad, ez a durbincs nem éri meg, ez egy vizefejű narancslé üvergkukac!
terlasz
@tulipan: Köszönöm! Látom én is, de közben jókat mosolygok rajta.
evacica
Orbánnak tudathasadása van, nem a magyar népet bántják, ha nem az általa vezetett korlátolt, tolvaj korrupt kormányt! Micsoda különbség! Ideje lenne már Grazba látogatni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.