Önkéntes alapon épülhetnek migrációs központok az Európai Unió területén belül – erről állapodtak meg az unió tagállamai a brüsszeli migrációs csúcson. Az EU Észak-Afrikában is központokat hozna létre a menedékkérelmek elbírálására. Orbán Viktor a francia elnöktől kapott éles kritikát a találkozó után. „Nem fogunk megküzdeni az előttünk álló kihívásokkal, ha nacionalista megoldásokat próbálunk adni rájuk. Nem vagyunk szigetek, a közös sorsunk összeköt minket. Vannak, akik azt hiszik, hogy ezeket a problémákat nemzeti szinten meg lehet oldani, de európai források nélkül ők is képtelenek lennének leküzdeni ezeket a kihívásokat” – fogalmazott a Emmanuel Macron.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
NevetségeSS ez a "falusi gyerek", nem az általa gyűjtőnéven nevezett MIGRÁNCSOK, génhibája következtében képtelen INTEGRÁLÓDNI, együttműködni szinte minden szinten amerre jár, kell!
.
Így húzódzkodnak el tőle, KIÉRDEMELTEN
.
444.hu/2018/06/29/megszakitjuk-adasunkat
.

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.