Elfogyott az oxigénje, ezért megfulladt egy egykori thaiföldi haditengerész, aki részt vett abban a mentőakcióban, amely során 12 tinédzserkorú fiatalt próbálnak kimenteni egy vízzel elárasztott barlangrendszerből Thaiföldön – közölte a BBC.

Barlangban rekedt fiúk: fogy az oxigén odalenn

A szerencsétlenül járt búvárt egy társa hozta ki, ám már nem sikerült újraéleszteni a férfit.

A diákokat és edzőjüket csodával határos módon élve találták meg a barlangban. A fiatalok még június 23-án tűntek el a Bangkoktól ezer kilométerre északra fekvő barlangrendszerben.

A mentőakcióval sietni kell, ugyanis a hatóságok most azt állítják, hogy aggodalomra ad okot az oxigén szint csökkenése a kamrában, ahol a fiúk csapdába estek. Ezért most azon is dolgoznak, hogy egy körülbelül 5 kilométeres kábelt vezessenek be a barlangba, hogy oxigént juttassanak a barlangba.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/EPA/Thaiföldi hadsereg

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az edzőt kell utolsónak hagyni, hátha megdöglik a baromállatja !!!
vadsanca
"Ezért most azon is dolgoznak, hogy egy körülbelül 5 kilométeres kábelt vezessenek be a barlangba, hogy oxigént juttassanak a barlangba."
Gratulálok a cikkírónak! Tanuljon meg helyesen fogalmazni!
JAJMÁR
Szegény gyerekek, - és szülők - nagyon kemény próbatétel ez nekik. Muszáj kimenteni őket bármi áron! Más lehetőséget nem tudok elképzelni. (Vagyis nem merek :( ()

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.