Donald Trump pontosan egy hét múlva érkezik a brit fővárosba.

Ilyen lesz a Trump Baby, a gigantikus méretű ballon Londonban

Fotó: Pixabay

Egy gigantikus méretű lufival várják Londonba a tiltakozók az amerikai elnököt, aki jövő héten jön majd az angol nagyvárosba.

A tiltakozóknak 18 ezer fontjukba került a gigalufi, a Trump Baby, de adományokból összejött bőven. Szerintük Trump "egy dühös baba törékeny egóval és apró kezekkel".

London polgármestere engedélyt adott a ballonos tiltakozásra, bár eleinte nem tetszett neki az ötlet, aztán később mégis belement. Ehhez persze kellett egy petíció is, amit több mint 10 ezer ember írt alá.

A Trump Babyt pénteken engedik a levegőbe, mielőtt az amerikai elnök megérkezik. Mivel maradt még elég pénzük az adományokból, a tiltakozók úgy határoztak, hogy "turnéra" küldik a nagy lufit, hogy amerre csak megfordul az elnök, lehetőleg mindenhol kísértse.

(Nuus.hu)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Flúgosak ezek a brittek, még ki se lábaltak a brexit hülyeségükből de nem nyughatnak. Kicsi keze van, jajj ez tényleg nagy bűn.. Meg törékeny az ee gólya.
Jozefina
Kíváló ötlet!!! Bár trump azt ígérte, hogy nem megy az Egyesült Királyságba, ha nem kellő tisztelettel fogadják!!! Úgy látszik már mindegy neki, csak valahol fogadják!!!??
human
Itthon már rég lefestették volna a közteresek.
Peller Anikó
@human: lehet már le is festették, láthatatlan festékkel. Csak nem működik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.