Egyre több jel utal arra, hogy a Brexit melletti kampányra költött pénz egy jelentős része az orosz kormány jóvoltából érkezett, és így a britek kilépését az EU-ból Moszkvából mozdíthatták előre. A kampány egyik kulcsszereplője Arron Banks brit üzletember volt, aki jelentős összegekkel támogatta a kilépés népszerűsítését, az általa életre hívott Leave. EU mozgalmon keresztül. Már egy ideje vizsgálja a brit parlament is, hogy Banks-nek milyen orosz kapcsolatai lehettek a kampány idején. Korábban kiszivárgott dokumentumok alapján Banks elismerte, hogy egyetlen alkalommal együtt ebédelt az orosz nagykövettel. Aztán új dokumentum került elő, és bevallott egy második vagy egy harmadik találkozót is, mondván nem is emlékszik pontosan. A múlt héten a New York Times jött elő újabb dokumentummal, akkor elismerte, hogy négy találkozója is volt. De több nem. Az Observer most újabb bizonyítékokat mutatott be, és ezek alapján legalább 11 alkalommal találkozott a Brexit-kampány alatt...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: ibn Said
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ibn Said
@Shikari: Foglalkozz a saját "beküldéseddel", az enyémekhez pedig ne szólj hozzá!
Köszönöm+
(ha gondolod tudok drasztikusabb, és udvariatlanabb is lenni!)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Egyértelmű orosz érdek volt az EU darabolása.
Most készül majd a KGST-t koppintani. Ami kb a kőbalta feltalálásával lenne egyenértékű.
papa.49
Megmondtam pár napja igen jól képzett kgb. a Putyin és feltett szándéka az Unió szétbomlasztása !!!
ibn Said
@Shikari: Tehát provokálsz!

Jó, hát nem az a bajom veled, hogy más véleményen vagy, sőt még az sem hogy a kormány propagandát szajkózod unos-untalan!
Az viszont kifejezetten irritál, hogy:
1; Tájékozatlan bunkó vagy!
2; Úgy szólsz hozzá bármihez, hogy azt sem tudod miről van szó!
3; Csak azért szólsz bármihez is, hogy a sötétségedet terjeszd, és a propagandát szajkózd!

Mindenkinek lehet véleménye, ami nem kell hogy azonos legyen másokéval! Mindenkinek joga van, hogy el is mondja azt! Viszont én elvárom, mindenkitől hogy állításait támassza alá érvekkel, vagy HITELES (vagy annak elfogadott) forrást megjelölni, hogy alátámassza az érveit.
Te egyetlen pontnak sem felelsz meg, ami lehetővé tenné, hogy értelmes vitát folytassunk! Így nincs helyed ott ahová nem hívnak! Ne pofátlankodj be olyan helyre ahová nem várnak!

Számomra csak egy senki vagy, egy véglény aki nem lehet ember!

PS.: Ki mondta hogy liberális vagyok!? Egyáltalán ki mondta hogy bármilyen "oldalhoz" tartozom!? Még azt sem mondanám hogy ellenzéki lennék, de a kormányt erős kritikával illetem!
Clavigo
@Shikari: Kicsit pihenjél,,Húzd ki a fejed a csuti Kullancs valagából,,szívj egy kis friss levegőt. Még egy ilyen szarosnyelvű bumburnyáknak is jár a lazítás,,mint amilyen te vagy.
ibn Said
@Shikari: Véglény, hiába erőlködsz, nem rúgsz labdába, nem az vagy akinek hiszed magad!
neked nincs saját véleményed! A nyálat is úgy köpik a szádba, hogy fröcsögni tudj!
Jozefina
putyin keze azaz a (KGB) minden hol ott van??!! Rémisztő!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.