Angela Merkel újabb nagy csatára kényszerül azt követően, hogy legyűrte a saját pártszövetségén belülről ellene indított támadást, amely a belpolitikai válság szélére sodorta Németországot. Ha a NATO csúcsértekezletén részt vevő Donald Trump amerikai elnök azt hiszi, ettől meggyengült, nagyot csalódhat.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Talán a kis dagadék is megszívlelheti! =))
lampa laz
A zamerikaiak inkább húzzák a fejükre a bilit a tartalmával együtt, h egy ilyen tahó bunkó állatot sikerült kihalászniuk elnöknek a mocsárból. A világ szégyene ez a fax. Na, mi sem dicsekedhetünk, de nem is vagyunk világhatalom, ... még...
justhpeter
Trump Lee Merkel mellett egy politikai kisfiú, aki az általános iskoláját koptatja azon a fokon, hogy ha bemegyünk valahova, akkor köszönünk. Ezt a két politikai teljesítmény ma még nem lehet összemérni, hiszen a 0,1 mindig magasabb a nullánál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.