Szerintük nem is volt részeg, csak isiászban szenved. Ahogy mi is beszámoltunk róla, Juncker alig bírt megállni a lábán a NATO-csúcson. Annyit ivott, hogy több kísérőre is szüksége volt ahhoz, hogy ne essen orra. Már többször lehetett hallani arról, hogy az Európai Bizottság elnöke alkoholproblémákkal küzd. A baloldali médiumok azonban a védelmükbe vették Junckert és megmagyarázták, hogy itt szó sincs alkoholizmusról, az EB-elnök csak isiászban szenved. Az isiász az ülőideg gyulladása, mely nem önálló betegség, hanem egyéb egészségügyi problémák következménye. A legfontosabb és leggyakoribb tünete a derékfájás. A baloldali média egyből azt írta, hogy a dülöngélő Juncker csak megszédült, de maguknak is ellentmondanak, hiszen az isiász tünetei között nem szerepel a szédülés. Jean-Claude Juncker hivatala nem adott bővebb tájékoztatást személyiségi jogi aggályokra hivatkozva. Amikor az Európai Bizottság szóvivőjét arról kérdezték, hogy Juncker részeg volt-e a találkozón –...

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
@durbincs: ...és simán meghalnak utcán összeeső emberek, mert a hülyenépfarok magából kiindulva, csakarészeg kategóriát bìrja elképzelni .
CsipkeRózsa
A jobboldali média alkoholszondával ellenőrízte?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.