Életrajzi könyvet ír Meghan Markleről testvére, Samantha. A könyvet véleménye szerint mindenkinek el kell olvasnia.

Lejárató könyv készül Meghan Markle-ről

Fotó: Karwai Tang / WireImage

Samantha eredetileg a "Törtető hercegnő nővérének naplója" címmel tervezte kiadni életrajzi könyvét, ám mivel ez a megnevezés zavarosnak bizonyult, végül a "Hercegné árnyékában" cím mellett döntött.

Az 53 éves Samantha a DailyStar-nak elmondta, nagyjából mire számíthatnak majd az olvasói: "A könyv nagyon átfogó lesz, pontos leírást fog adni az esküvő mögött zajló háttéreseményekről. Fény derül az eddig árnyékban megbújó részletekre."

A sclerosis multiplexben szenvedő Samantha már számos alkalommal sértegette húgát a nyilvánosság előtt. Volt, hogy a Hülyeség Hercegnőjének nevezte, de azt is kifejtette már a médiának, hogy véleménye szerint Harrynek ex-barátnőjét kellett volna feleségül vennie, még vele is jobban járt volna, mint Meghannel, aki miatt Diana valószínűleg forog a sírjában.

Lejárató könyv készül Meghan Markle-ről

Fotó: Samir Hussein / WireImage - Pool

Samantha mindezek mellett Meghant hibáztatja édesapjuk betegséégért is, ami miatt a férfi kénytelen volt kihagyni az esküvőt.

"Harry egy gyenge jellem, amiért engedi Meghannek eltaszítani magától a családját. Nem szabadna, hogy Meghan hordja a nadrágot a családjukban, Harrynek a sarkára kéne állnia." – nyilatkozott a szókimondó nővér.

(Blikk.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Hát így elsőre úgy néz ki egy saját életével elégedetlen rokon bosszújáról szól majd a könyv.
anima
Ez nem a megértés kora.
Pont ellenkezőleg, az elbutulásé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.