Zavarbaejtően sok jele van annak, hogy az USA-t egy mandzsúriai jelölt vezeti. Miért Putyin az egyetlen ember a Földön, akit soha nem kritizál? – mondta egy sajtótájékoztatón Donald Trump 2016. július 27-én. Az oroszok márpedig figyeltek, az egyik orosz katonai titkosszolgálat, a GRU hekkercsapata még aznap este hozzálátott, hogy megpróbálja feltörni azt a magánszervert, ahonnan Clinton a levelezését bonyolítja. Ráadásul mindez másfél hónappal volt azután a zárt körű találkozó után, ahol a Trump elnökválasztási kampányának vezetői (kampánymenedzsere, illetve a fia és a veje) egyértelműen jelezték az orosz államhoz kötődő egyéneknek, hogy érdeklik a Hillary Clintont lejárató információk. Vajon Trump itt tudatosan próbálta terelgetni az orosz titkosszolgálatokat, hogy milyen jellegű információknak örülne igazán? Ez csak egy az ezer kérdés közül, amire még mindig nem tudni a választ Trump és az oroszok kapcsolata körül. Abból a nyilvánosságnak szóló vádiratból tudjuk, hogy...

Forrás: g7.24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ez a történet INTERKONTINENTÁLIS ügy!
.
Ha van VALÓSÁGTARTALMA a világnak annyi, annak tudatában, hogy
.
------ Donald Trump: nem elég a légierő, kell még egy jó űrhaderő
index.hu/kulfold/2018/06/18/donald_trump_nem_eleg_a_legiero_kell_meg_egy_jo_urhadero/
.
Vissza, visszatérnek a TAVASZI ÁLMOK azok után, hogy bokszolnak egymással
.
www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/nagy_pofon_az_oroszoktol_az_usa_lemaradt_a_csillaghaboruban.606905.html
.
Félelmetes a XXI. században!
karma1
@tudode: Az egeszben az a legfelelmetesebb, hogy minden epeszu ember latja, hogy merre rohan a vilag, hogy egy twitterhuszar, egy magat grizzlymedvenek kepzelo akciohos az osszes kisebbsegi erzesevel, meg egy gyerekkoraban hulyere rugdalt, skizofren, es szinten rettenetesen kisebbsegi erzeses idiota kezeben osszpontosul a hatalom.
Primitivek, sotetek, a penznel es a hatalomnal tovabb semmit sem latnak tovabb.
tudode
@karma1: .
.
Igen!
.
A II. vh is borzalmas volt, szerencsére Hitler nem tudta bevetni az atomot, mert VALAMI MÉG hiányzott a bevetéséhez!
.
Szörnyű, hogy mi vár a gyerekeinkre, unokáinkra!
.
Talán az tartja vissza EZEKET a szájhősöket, hogy a HADÁSZAT "is" olyan mértékben fejlődött, hogy NINCS az a luk, ahová elbújhatnának!
tudode
@tudode: .
Folyt.
.
Eddig "csak" itt, ott, amott, a RAKTÁRON LÉVŐ ELAVULT fegyvereiket lövöldözik el, na nem a SAJÁT HAZÁJUKBAN! (Lásd: Szíria: mindketten, kivéve a csútit, aki csak fegyvereket juttat el a térségbe, de még NEM LŐ.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.