Az utolsó percig küzdő horvát válogatott igaz elveszítette a világbajnoki döntőt a franciák ellen, de jó hír a szurkolóiknak, és az ország lakosainak, hogy elfelejthetik az adósságrendező hitelt. Miért? A horvát legfelsőbb kereskedelmi bíróság semmisnek nyilvánította a 2004 és 2008 között megkötött devizahitel szerződéseket.

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: target
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Szerintem a szájnyalinkázó,,zsebberecskázó, felsőcsutkai Focitalentum intézte,,a mi kutyánk kölykeinek...Közben egy laza "" blaáz ",,Putyin elvtárs cipőire térdelve...nemzethhyileg...
telegdilaci
Mert Horvátország Magyarországgal ellentétben mindenben jobban teljesít,és nem csak harsogják,hanem meg is mutatják,az Emberek válláról levették az Óriási,Devizahitellel terhelt adósságot,és a fociban is remekeltek,lehetne tőlük,tanulni Tisztelt,Magyar politikusok! ők valóban megmentették a bajba jutott hiteleseket! és nem csak szóban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.