Tegnap mi is beszámoltunk Donald Trump pálfordulásáról, de videón nézni még erősebb élmény. A lényeg röviden: az amerikai elnök Putyin mellett állva kijelentette, hogy ő inkább neki hisz, amikor tagadja az orosz beavatkozást a 2016-os elnökválasztásba, szemben a saját titkosszolgálataival és minisztereivel. Itt írtunk róla, hogy ezt többen egyenesen hazaárulásnak nevezték, és Trump pártjában, de még legelszántabb rajongói …

(Forrás: zarojel.hu, PV által)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Hiába, az ostobaság egyetemleges!
tudode
Azért az FÉLELMETES, ha egy FÖLDRÉSZNYI állampolgár képviseletében bármely politikus beszél félre, utánozva a mi kis fecsegőnket, aki MINDIG gazsulál a vendégének/látójának!
nezelodo
Attól tartok, a jenkik nem lesznek a jövőben egy emberként büszkék a mostani elnökükre, akkor sem, ha nem csinál és mond több hülyeséget a regnálása alatt. Hiába, Amerikai is bedőlt a hordószónok populista dumájának.
Eriksson
Hiába. Ha az elnök nem azt mondja amit elvár tőle a szenátus, beledöngölik a földbe. Legyen az akármennyire igaz. Pláne, ha az.
Clavigo
Ezt a hülyét még is csak össze kéne hozni a felcsuti Kötözött Dunyhával..:) :) DDDDD :) :) Ez pofázná a baromságait,,Orbán meg elrecskázgatna mellette csendesen...:)))DDDD :)))))
nezelodo
Elképzelem, mi hangozna el az amcsi elnök szájából, ha bekapcsolva "felejtenék" a mikrofonját! Lehet, hogy nem véletlen, hogy egy másik naaagy politikust rendre jégre visz a technika, és azon élcelődik a szűk kör aki hallott róla, hogy mekkora marhaságokat gajdol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél