Tegnap mi is beszámoltunk Donald Trump pálfordulásáról, de videón nézni még erősebb élmény. A lényeg röviden: az amerikai elnök Putyin mellett állva kijelentette, hogy ő inkább neki hisz, amikor tagadja az orosz beavatkozást a 2016-os elnökválasztásba, szemben a saját titkosszolgálataival és minisztereivel. Itt írtunk róla, hogy ezt többen egyenesen hazaárulásnak nevezték, és Trump pártjában, de még legelszántabb rajongói …

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Azért az FÉLELMETES, ha egy FÖLDRÉSZNYI állampolgár képviseletében bármely politikus beszél félre, utánozva a mi kis fecsegőnket, aki MINDIG gazsulál a vendégének/látójának!
nezelodo
Attól tartok, a jenkik nem lesznek a jövőben egy emberként büszkék a mostani elnökükre, akkor sem, ha nem csinál és mond több hülyeséget a regnálása alatt. Hiába, Amerikai is bedőlt a hordószónok populista dumájának.
Eriksson
Hiába. Ha az elnök nem azt mondja amit elvár tőle a szenátus, beledöngölik a földbe. Legyen az akármennyire igaz. Pláne, ha az.
Clavigo
Ezt a hülyét még is csak össze kéne hozni a felcsuti Kötözött Dunyhával..:) :) DDDDD :) :) Ez pofázná a baromságait,,Orbán meg elrecskázgatna mellette csendesen...:)))DDDD :)))))
nezelodo
Elképzelem, mi hangozna el az amcsi elnök szájából, ha bekapcsolva "felejtenék" a mikrofonját! Lehet, hogy nem véletlen, hogy egy másik naaagy politikust rendre jégre visz a technika, és azon élcelődik a szűk kör aki hallott róla, hogy mekkora marhaságokat gajdol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.