Ugyanaz történt, mint korábban: a sofőr a telefonját babrálta vezetés közben, és halálos balesetet okozott. Megint románok az áldozatok.

Nincs vége: Már megint élő videózott egy sofőr, két gyerek meghalt

A maszol.ro szerint életét vesztette autóbalesetben egy 14 éves és egy 18 éves fiú csütörtök este Vrancea megyében. A gépkocsi sofőrje élőben közvetítette Facebookon a tragédiát.

Itt a videó:

A helyi sajtó beszámolója szerint a baleset az E85-ös jelzésű úton történt, Tâmboiești közelében. A nagy sebességgel haladó autó lesodródott a nedves útról, és egy hídfőnek ütközött.

A Vrancea megyei rendőrség tájékoztatása szerint az autó négy fiatal utasa közül kettő a helyszínen életét vesztette: egy 14 és egy 18 éves fiú. A 19 éves sofőr és egy 17 éves utas csak enyhe sérüléseket szenvedett.

A balesetet az okozhatta, hogy a sofőr a Facebook-live videó miatt a folyton felboruló telefonját piszkálta.

Még májusban kilenc ember halt meg Ceglédbercelnél, amikor egy romániai munkásokat szállító kisbusz frontálisan ütközött egy homokszállító teherautóval. Akkor is az volt a baj, hogy telefonozott a sofőr.

(maszol.ro)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni. Azt szoktam mondani aki hülye az haljon meg. Sajnos most pont azok úszták meg akiknek nem kellett volna.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Normálisak ezek a felelőtlen sofőrök?!
namihami
És? Ez, ITT, nekünk miért hír? Menjünk a temetésre?
Dr plágium
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni. Azt szoktam mondani aki hülye az haljon meg. Sajnos most pont azok úszták meg akiknek nem kellett volna.
Pálinkás Pál
@Pálinkafőző Rézüst: vagy nem állitotta át a telefon kameráját...
lampa laz
@Pálinkafőző Rézüst: ...biztos angliában lopták..
csipetke
Mindig mondom,hogy a fészbuk egy nagy kupleráj.Olyan baromi fontos minden sz@rt feltenni...
Ha csak a baromarcút érné baleset,aki vezet,videózik,és közben tolja a fészbukra,az az ő egyéni szoc.problémája,de közben egy rakás embert veszélybesodor az utakon..
kakambuki
Nem vagyok rasszista pusztán megint Einstein híres válaszát vagyok kénytelen idézni. Egy kérdésre válaszolva állítólag nem volt benne biztos hogy a világegyetem nagyobb vagy az emberi hülyeség. Sajnos megint sikerült igazolniuk valakiknek hogy melyik (lehet) az!
levarosbukta
@csipetke: Nem a fészbukkal van a baj, hanem azokkal akik agyatlanul használják.
csipetke
@levarosbukta: A fészbuk egyáltalán nincs jó hatással a fiatalokra.Olyannyira függenek tőle,hogy az már beteges.Nembeszélve a "jajjdeboldogvagyok" képekről,amikről tudod,hogy hazugság,stb,stb.
levarosbukta
@csipetke: Erre mondtam hogy agyatlanul használják.
cs.n.
@levarosbukta: 21:39-re: Ez mindenre igaz, bármilyen eszközre. A facebook is eszköz, meg a mobiltelefon is pl. Nem ezekkel van a baj, hanem a hülye szelfimániával, meg a mindent fotózni/videózni akarással, leszarva a biztonságot.
Atha
Lassan mondom, hogy mindenki megértse:
A gépjárművezetés veszélyes üzem!
Capisci?
justhpeter
@Dr plágium: Csak addig van jogom hülyének lenni, míg nem veszélyeztetek másokat. Legyen rosszindulat, de én a legmagasabb bírságot fizettetném azoknak, akik vezetés közben, telefonnal a kézben élvezkednek, pedig nem vagyok egy beszari és a sebességet is szeretem.
wpym
Fogynak az ingyenélő bodzaszedők. lol
Jozefina
Az EU területén egységesen büntetni kellene minimum 20 év gépkocsivezetés eltiltással azokat, akik mobilt használnak, vagy akár cigarettáznak vezetés közben!!! A halálos balesetet okozókat plusz börtön büntetéssel is!!!
papa.49
Fogynak a oláhok csak nem elég gyorsan ))))))))))
maci0427
Megint a romániai cigányok ! Ezekkel /is/ mindig csak a baj van !
maci0427
@papa.49: Á, dehogy fogynak , inkább növekednek ! 13 éves korban már pottyantanak és a vége az lehet akár 45 év kor is vagy több is ! Ez folyamatos ész nélküli - minden józan családtervezési elméletet és politikát felrúgó dugás miatti szaporulat eredményezi azt, hogy kb. 2050 -ig, kritikus mértékben fognak lenni az arányok a magyar-magyar születésekkel szemben ami már gazdaságilag csőd lesz ! Na ettől /is/ reszkessenek a nyugdíjasok, mert pénz az tényleg nem lesz rá !
maci0427
@papa.49: --- És Budapesten 2008 -ig ez volt és ha ez már nincs, akkor jönnek maguktól ! Pesti ismerősei meséltek erről, hogy például Pesterzsébeten, vagy Csepelen mi a helyzet velük ! Élhetetlen kerületek és városok , meg minden ! Érdemes elolvasni ! -- csepel.info/?p=35991
papa.49
@maci0427: a 13.36. ra már legalább kétszer annyian vannak!!!
a 13.43. ra A Gubacs út, Illatos úti gettó például !!!
De vannak bőven a nyockerben is !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.