Több százan jutottak át a Marokkót és Ceuta észak-afrikai spanyol exklávét elválasztó határkerítéseken csütörtökön – közölte a spanyol csendőrség.

A hatóság közleménye szerint 602, a szubszaharai térségből származó határsértőnek sikerült áthatolnia a kerítéseken, amelyeket átvágtak.

Több mint hatszázan jutottak be a spanyol exklávé Ceutába Marokkóból – videó

Fotó: részlet a videóból

A beszámolók szerint a rendkívül jól ellenőrzött, 8,4 kilométer hosszú, és 6 méter magas, pengékkel és szögesdróttal megerősített dupla kerítéssor leggyengébb szakaszán történt az incidens, amelyet nem látnak be teljesen a biztonsági kamerák.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
@Peller Anikó: ebben igazad van, a kerítést védeni kell, erővel. No de csak egy kérdés van még: ki ellen? A bodza-, vagy a fémhulladékgyűjtő vállalkozók ellen?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
az ukránok legalább lőhetnek, ha valaki mászik a kerítésen...ők nem unijós tagok...valamelyik nap is megfektettek egy tucat migráncsot..

elég a levegőbe lőni, aztán hasal mindenki...
Peller Anikó
@Horizont: Ok, eddig azt hittem értem. A kerítés nagyon sokat ér (jó drága is). Aki átvágja le kell lőni a levegőn keresztül, széttéptetni kutyákkal, farkasokkal, sokkal, lángszóróval, sokkal, esetleg csak levegőbelövés sokkal. A határoknak érvényt kell szerezni, ez nem lehet kérdéses.
gulyasgyula
@csipetke: ...Keresztül M E N N É N E K ...Mint Szerbián ..Ha meg az Osztrákok lezárják a határt ellenének nálunk 10-20-évig ...VAGY SZERBIÁBÓL DIREKT NEM AKARNAK ELMENNI UGYE ??? ... A N I K Ó N A K van igaza ..!!!
Pálinkás Pál
Megérdemlik a hülye spanyolok,kellett nekik engedni kikötni azt a szaros hajót../pár hete/ ...vérszemet kaptak a paraziták!
És sajna elérkezett az idő a kerítések aknazárral,géppuskafészkekkel való megerősítésére!
wpym
@csipetke: Így igaz, nem Mo a cél, de ez nem jelenti azt, hogy át kell engedni ezeket. Maradjanak ott ahová születtek.
Peller Anikó
@Horizont: Így van, teljesen. A szeretve tisztelt minimiszterünk ezzel kampányol is ezerrel, a mi adónkból a saját hatalma érdekében, ez tuti.

Megteheti, mert a degenerélt Eu politikusok inkább elárasztják Európát kutyabaszókkal de nem mernek ellentmondani a buggyant banyának, ezért tud virítani az órbán.

A mergelbanya az oka mindennek. Nem elég hogy tömi a zsebét a lopózsnak de terepet biztosít vele a cigánykodáshoz. De ennek a vége nem lehet más minta éleslövészet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.