A francia elnök komoly botrányba keveredett agresszív és szadista testőre miatt. Alexandre Benalláról többek között az is kiderült, hogy egy ismert radikális muszlim vezető unokatestvérének, egy iraki sejknek is dolgozott. Óriási a botrány Franciaországban azután, hogy kikerült egy májusi felvétel Macron személyes testőréről, Alexandre Benalláról, aki brutálisan megvert egy fegyvertelen tüntetőt egy párizsi tüntetésen. Az eset azután lett egyre furcsább, hogy a vezetés megpróbálta eltussolni az ügyet, az elnök pedig hosszú ideig nem kommentálta az eseményt, az ügy kirobbanása után egy héttel is csak annyit közölt: Benalla nem a szeretőm. " Bár a májusi esemény másnapján már tudta a belügyminiszter, hogy mi történt és azt közölte az elnökkel is, az egészből csak két hónap múlva lett ügy, miután kikerült a felvétel a Twitterre. Ekkor letartóztatták, majd néhány nap múlva kiengedték Benallát. A marokkói származású testőr mindent tagad, hiába van minden felvételen, ő azt...

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Tényleg? orbán meg egy iszlám állam diktátorát tartja legnagyobb barátjának.Vele készül "megvédeni" az európai keresztény kultúrát.Akkor ez most igy hogy?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.