Adam Ledner egy napon összeesett és nem is tért magához három napon keresztül. Aggódó felesége véletlenül pont akkor bukkant rá egy másik nő üzeneteire férje telefonjában, amikor az, az intenzív osztályon feküdt öntudatlan állapotban.

Lebukott a hűtlen férj, miközben kómában feküdt

Fotó: Bianca John / Facebook

Szia szívem, mit csinálsz ma? – jött a váratlan SMS a férj telefonjára, és ahogy Bianca Ledner visszaolvasta a korábban váltott üzeneteket, szépen lassan rádöbbent, hogy párjának már több mint öt hónapja szeretője van. Amint a férfi magához tért a felszarvazott feleség azonnal kiadta férje az útját.

Borzasztóan aggódtam, hogy elveszítem őt, de kiderült, hogy a férfi, akit teljes szívemből szerettem, hónapokon át egy másik nővel hempergett az ágyban. Amikor felébredt az üres szobában és engem hívott, elmondtam neki, tudok mindent és többé nem akarom látni sem – panaszolta a Sunnak Bianca Ledner.

A megcsalt feleségnek nem is az fájt a legjobban, hogy férje félrelépett, hanem hogy egyáltalán nem látszott rajta, hogy bánná amit tett. Bianca másnap összeszedte férje minden holmiját és elvitte neki a kórterembe ahol ápolták. Amikor Lednert kiengedték a kórházból mégis hazament, de felesége már nem engedte többé vissza a lakásba. A férj állítólag ekkor is csak azt sajnálta, hogy fény derült viszonyára, nem pedig azt, hogy kegyetlenül belegázolt szerető felesége lelkébe.

A pár 2014-ben ismerkedett meg egy internetes társkeresőn keresztül, és 18 hónappal ezelőtt mondta ki a boldogító igent, méghozzá a BBC nagysikerű Don’t Tell The Bride című reality műsorában, ahol a menyasszony helyett a vőlegénynek kell megszerveznie az egész esküvőt.

(Borsonline.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
már megint egy hűtlen pasi...de így lebukni? hát nagy szopás...
ittott
és? minden kapcsolat ágyban születik, és ott ér véget.
igen
sok ágy van
és az evolúció ágyrajárónak csinált minket.
pisilni is tudunk minden fánál.
van akinek az sem kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.