Több orosz bérgyilkoscsapat is részt vehetett a kiugrott kém, Szergej Szkripal elleni merényletben. A rendőrség úgy véli, több helyen is hagyhattak mérget, hogy biztosan sikeres legyen az akciójuk.

Több helyen és több városban lehet még idegméreg

Fotó: Pixabay.com

A volt titkos szolgát márciusban mérgezték meg a rendkívül veszélyes novicsok idegméreggel. A brit rendőrség gyanúja szerint a merénylők a város több pontján is méreggel teli üvegcséket rejtettek el, hogy biztosan elkapják Szkripalt, aki egyébként túlélte az esetet.

A Mirror értesülései szerint a nyomozók attól félnek, hogy még több ilyen üvegcse lehet szerteszét az utcákon. Néhány hete egy középkorú pár talált meg egy ilyen – parfümnek kinéző – üveget, az asszony belehalt a mérgezésbe, a férfi túlélte.

(Blikk.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Foxley
Még a végén ők találják be a sajátjukat.
Equus1
ez teljesen hihető és életszerű: van egy céélszemély, akinek a likvidálását elrendelik, ezért ahelyett, h a szokásairól tájékozódnának, teleszórják aknával az általa lakott országot... Ilyet talán a haiti titkosszolgák sem csinálnának... Az MI6 teljesen hülyének nézi a lakosságot, ha egyáltalán igaz a hír...
verőce21
Az amerikaiak és az oroszok hadi arzenáljában hever, gondos csomagolásban - a vegyi és baktériumháború más mütyürkéi mellett -, a nevettető gáz is. Megeshet, hogy hadüzenet nélkül, egyik pillanatról a másikra valakik elpermetezik ezt a színtelen-szagtalan gázt egy nagyváros fölött és akkor nyolcmillió ember nevetni kezd.
És a nevetést nem lehet abbahagyni, mindenki szó szerint halálra röhögi magát.
Ez mulatságos lenne. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.