Orbán Viktor miniszterelnök tusnádfürdői beszédéről közölt összegzést hétfői számában a The Times. A brit napilap szerint a miniszterelnök kesztyűt dobott a politikai fősodornak szerte az Európai Unióban a jövő májusi európai parlamenti (EP-)választások előtt, amelyeket döntőnek nevezett a keresztény Európa jövője számára.

Ezt írta a The Times Orbán tusnádfürdői beszédéről

MTI Fotó: Veres Nándor

Orbán Viktor páneurópai kampányt akar folytatni, hogy helyreállítsa a hagyományos konzervatív politikát, amely szerinte ellenzi a bevándorlást és a multikulturalizmust, kiáll viszont a hagyományos keresztény családmodell mellett – olvasható a konzervatív lapban.

A cikk a magyar miniszterelnök szövetségesei között említette Lengyelországot és Sebastian Kurz osztrák kancellárt. Megjegyezte viszont: Angela Merkel német kormányfő számára kínos, hogy Orbán Viktor az ő centrista, főáramú politikájától a "populista nacionalizmus" felé elmozdulva fogalmazza újra a kereszténydemokráciát.

A stratégia azonban vonzó a Merkel pártjával együtt kormányzó bajorországi konzervatívoknak – vélekedett.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Egyesek most kezdenek ébredezni, miután a második választást csalta el kétharmadra, és világossá tette, hogy itt rajta kívül nem uralkodhat senki. Ő itt élet és halál ura. De Orbán ilyen volt már 2010-ben is, sőt előtte is, a rendszere pedig 2011-2012-ben készen állt, és jogilag azóta semmit nem változott. Csak egyre jobban látszik rajta a Sátán rút pofája. De még mindig védik, mentegetik, gyáván hazudoznak róla. Bebetonozták úgy, hogy nyíltan a 2030-as terveiről beszél ez a pojáca, és igaza van: már felkelés sem lesz ellene. A Biblia szerint, ha a szűz nem kiabál, ha megerőszakolják, akkor maga is vétkes. Ekkor az nem erőszak, hanem az erőszakolt is benne volt. Magyarország azzal, hogy nem kiabál, és nem tiltakozik, a szüzességét dobja el, az erőszakot fogadja el, s prostituálttá teszi magát. Egy részeg, bunkó fehérvári huszár brutális erőszakolását letagadva. A ringyója lett Orbán Viktornak, egy köztörvényes bűnözőnek, pitiáner tolvajnak, rasszista fasisztának. Ez Petőfi népe, Dózsa György népe. Ady Endre, József Attila, Bartók Béla, Jancsó Miklós polgártársai. Ahol szitokszó a szabadság, a liberális demokrácia, a politikai korrektség, és ahol engedik, hogy ezeket az értékeket meghamisítsák, kiforgassák, hülyékkel azonosítsák, s engedik a felvilágosodást és a liberalizmust ellenséggé tenni, azok saját maguk alatt vágják a fát, és az a nép kollektív öngyilkosságot követ el. Magyarország egy elmebeteg fasisztára bízta magát, és önként lemondott a vele született jogairól, az emberi méltóságról.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
@Shikari: Súlyos tévedésben van nem érdekel engem a liberális,konzervatív,szocialista politika.
Napi szinten találkozom a kormányok intézkedéseivel.
ami kihat az emberekre.
Ebből vonom le a következtetést.
És kritikával illetem a szocialista politikusokat.
,ugyan úgy mint a konzervatívokat.
JAJMÁR
@terlasz: Lehet talán, hogy picit "eltorzult", és ez se nem liberális, se nem kereszténydemokrácia, és a követői se kereszténydemokraták? De már olyan sokszor megállapítottuk, hogy nem kell elveket keresni ott, ahol nincsenek.
terlasz
@Shikari: Te nem valós tényeket említettél, hanem erősen vitatható féligazságokat. A "libsi rágalom" nagyobbrészt a valóságot közvetíti, de időnként némi túlzással él. Persze, neked elég csak hinni...
terlasz
@Shikari: Az a baj, hogy az én napjaimat az határozza meg, hogy elviselhetetlen számomra a fidesz mérhetetlen rablása, az uszítás a szellemi fertő, amivel mérgezik a hétköznapjainkat. Ha nem így lenne, akkor egész biztosan rájuk szavaznék, ami egyszer meg is történt, de soha többet.
Sámannus
Híg fossal nem fognak palotákat építeni. Nálunk már csak infúzióval él a beteg .Nincs semmi amivel dicsekedhetnék a nagy pofázáson kívül.
Jozefina
Hát akkor ezt érdemes elolvasni!!! Egy EU Néppárti politikus véleménye!!!
444.hu/2018/08/03/orban-most-tenyleg-...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.