Ivanka Trump, az amerikai elnök lánya egy csütörtöki interjúban bírálta a kormányzat több intézkedését, elsősorban azt, hogy az amerikai-mexikói határon elfogott illegális bevándorló családokat szétválasztották, és a gyermekeket elvették szüleiktől.

Ivanka Trump beszólt az apjának

Donald Trump lánya – mint kiderült – több belpolitikai kérdésben nem ért egyet édesapjával. Az amerikai média egyre több szereplője azt feltételezi róla, hogy politikai babérokra tör, ezért politikával összefüggő megnyilvánulásait a korábbiaknál nagyobb figyelem övezi.

Az elnök lánya és főtanácsadója csütörtökön egy washingtoni rendezvényen az Axios hírportálnak kijelentette: a Fehér Házban töltött több mint másfél év alatt "életének mélypontja" az volt, amikor a kormányzat utasításának megfelelően az amerikai-mexikói határon elfogott illegális bevándorló családokat szétválasztották, és a gyermekeket elvették szüleiktől.

Nagyon szenvedélyesen ellenzem a családok szétválasztását, a gyermekek elválasztását a szüleiktől

- jelentette ki. A bevándorlást Ivanka Trump "hihetetlenül összetett" kérdésnek, az illegális bevándorlást pedig "hihetetlenül bonyolultnak" mondta. Majd hozzátette: ez a kérdés őt "érzelmileg nagyon érinti". Kérdezték a sajtóról is. Kifejtette, hogy ugyan személyesen őt is sok támadás érte, ezek – mint fogalmazott – "nem voltak teljesen megalapozottak". De hozzátette: "

Nem érzem úgy, hogy a média a nép ellensége

. Ezzel arra utalt, hogy apja, aki a sajtó jó részével kifejezetten rossz viszonyban van, több alkalommal is "a nép ellenségének" minősítette a vele egyet nem értő médiumokat és újságírókat.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Kitör a családi háború, vagy csak egy kis színjáték??!!
human
Vagy csak jó zsaru, rossz zsarut játszanak.
Pálinkás Pál
Aztán mi a baj..a mekák ha nem lépnék át illegálisan a határt,együtt maradhatna a család!!!Azért bírom az ellenzőket...nem az ok nem tetszik nekik,hanem az okozat!!!
fekete
Erdekes,mikor Trumpe'k sze'tva'lasztottak a gyerekekett a menekultektol,akot nem szolt ez a
nagy okos.majd 2 evig semit sem csinalt! E's hogy lehett az apja tana'csadoja?Ez is csak Holly-woodban lehetseges!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.