A videót, amin a pár a gyorsétterembe szexel már több mint 600. 000-en látták. Egy másik ügyfél által készített felvételen jól látható, hogy a férfi a barátnője mögött áll. Ezután a pultnál álló nő lassan felemeli a ruháját a derekáig, majd feltárja csupasz fenekét. Miközben az eladók szállítják a hamburgereket és a sülteket, egymásnak esnek. A …

Forrás: vitalnews.hu
Feltöltő: Veress Máté
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ezt a Vitalnews.hu oldalt nem ismerem és ez továbbra is így marad. De gondolom ott is illene egy olvasószerkesztőt tartani, aki különbséget tud tenni a --HOL/ban, ben és a HOVÁ /ba,be--nyelvtani szerkezetek között. Egy magára valamit is adó kiadó vagy blog szerkesztőjének ennyivel már illene tisztában lenni.
Lehet (a videó alapján valószínű), hogy a legény megakasztotta a csajt, de nem a gyorsétteremBE, hanem a gyorsétteremBEN.
A nunijáBA akasztott be (tudnám másik szóval is, de ezt most hagyjuk), amikor az étteremBEN voltak. Mondjuk, gyomor az kell hozzá. És a csaj nagyobb paraszt lehet, mint a pali. Bár a mentalitása alapján az is nyugodtan lehetne Fidesz-potentát.
Csak mondom...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.