Bezuhant a péntek hajnali kereskedésben a török líra árfolyama, ami komoly pénzügyi összeomlással fenyeget. Eközben az uniós jegybank, az EKB már azt számolgatja, hogy a folyamat hogyan fertőzi meg az európai bankokat és pénzügyi rendszert. Hatalmasat zuhant ismét a török líra árfolyam a péntek hajnali kereskedésben, miután a török tárgyalódelegációnak nem sikerült látványos eredményeket felmutatnia Egyesült Államokban folytatott tárgyalásain. A török deviza árfolyama két nap leforgása alatt 15 százalékkal gyengült a dollárhoz képest, annak ellenére, hogy a Financial Times tudósítása szerint a török kormány pénteken fontos gazdasági reformok bejelentésére készül. z európai jegybank, az EKB bejelentése szerint a legnagyobb európai bankok helyzetét monitorozó szervezete azt vizsgálja, hogy azok mekkora kitettséggel rendelkeznek az ország irányában. Azaz, ha összeomlana a török pénzügyi rendszer, az milyen mértékben fertőzné meg ezeken a bankokon keresztül a nagy európai bankokat és...

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
@durbincs: Ideges vagy kisköcsög?. Kicsit használhatóbb lennél még desktop IT-s is lehett volna belőled, de egércserélgetőnek sem voltál jó csak ilyen elvtelen fosadék munkára vagy alkalmas agy nélkül. A fideszes BKV ellenőr!:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@durbincs: Engem nem, de anyádba viszont rendesen belverték
SystemError
@durbincs: Nem tudom feltűnt-e, de ezt már írtad baszadék
SystemError
@durbincs: Ezt kinek csinálod, szerinted ez manipulál valakit. Szerinted neked itt van szavad, te kis köcsög? :) Attól, hogy ezerszer leírsz valamit. Itt annál egyértelmübb, hogy hazudsz, ahogy a geci is
SystemError
@durbincs: Nem érted kis fos, hogy ha én azt állítom rólad, hogy egy degenerált geci vagy, akkor annak van alapja. A nyomorult írásod és a gondolathiányos vágólapozásod. Amikor te írsz valamit, akkor már a személyed fosztóképzőként hat a jelentésre, mert egy egy senkiházi álhírgyáros, propaganda bértroll vagy. Értem, hogy ez a melód és már nem tudsz mit válaszolni, de nem érzed magad szarul. Mondjuk , mint egy olyan BKV ellenőr, aki azért lett az, mert tehetségtelen még árkot ásni is. 20-30e IT-s hiányzik a piacról, de gondolom téged még most se vennének fel máshová...:)
SystemError
@durbincs: Téged nem zavar, hogy még egy fél éve itt élő migráns is több tiszteletet mutat a befogadó ország anyanyelve íránt, mint te. A saját nyelvedet nem beszéled te emberi genny. Tényleg ilyeneket válogatnak "nemzeti" bértroll-nak? :)
SystemError
@durbincs: Én csak anyádat szoktam látogatni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.