Az Origo úgy tudja, hogy a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész Szabó Sándor unokáját ölhették meg brutálisan New York egyik legsötétebb negyedében.

Halálra verhették a Kossuth-díjas színész unokáját

Fotó: Pxhere.com

Nemrég jött a hír, hogy kegyetlen módon végeztek egy magyar férfival az Egyesült Államokban. A 35 éves Szabó Sándor egy Uber-taxit keresett magának lagziról hazafelé menet New York Queens negyedében, amikor is lemerült a telefonja. Bekopogott egy autó ablakán, ám annak sofőrje se szó, se beszéd lekevert egyet a magyar férfinak. Sándort olyan szerencsétlenül érte az ütés, hogy azonnal életét vesztette. Támadója elmenekült a helyszínről, ám a rendőröknek ígyis sikerült megtalálniuk.

A színész legendának sem volt ismeretlen a tengerentúl, korábban Hollywoodban és a Broadwayen is megfordult, mielőtt hazajött volna.

(Blikk.hu)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nagyon sajnalom, hogyha igaz a hir - hat az elet valoban nem egyszeru arrafele, de Queens-et "New York egyik legsotetebb negyedenek " nevezni - hat az egy fityeszes-kiralyi sajto's fogas a magyarok beetetese celjabol, mert ezek kepesek mindenbe belecsempeszni egy kis olyant, hogy a vilagon sehol sem lehet biztonsagban a magyar, csak Magyarorszagon...
Szimpla hazugsag...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@karma1: Honnan tudod, hogy "királyi ütés" volt? Hol van az odaírva?
Azért szóltam hozzá a cikkhez, mert egy merő túlzás az egész. Így is lehet újságot írni, és úgy is, hogy a tényekre szorítkozunk.
Ilyen a szabad sajtó. Mindent le szabad írni, még a legnagyobb csúsztatásokat is.
karma1
@Eriksson: Nem baj, ha meg nem hallottal errol az utesformarol: ezt baromi eros - es foleg nagyon berugott, kontroll nelkuli nagyfiuk - kepesek bevinni az aldozatuknak. (Ebben a pillanatban 3 ilyen eset fut itt is a teve hirekben: Ausztraliaban egy ittas srac inzultalta egy elsportolo baratnojet, amikor kijottek egy ejszakai barbol, es amikor a sportolo megprobalta megvedeni a baratnojet, a reszeg pali csak egyet utott a sportolo fejere, es az azonnal holtan terult el a foldon. A kozteri video mindent felvett, a rendorseg azonnal kiszallt, elfogtak a tettest, most durva testi sertesbol elkovetett emberolessel vadoljak. Meg 2 ilyen eset fut ugyanott.)
Ha elolvasod a cikket figyelmesen, akkor talan neked is lejon az eset:

"Bekopogott egy autó ablakán, ám annak sofőrje se szó, se beszéd lekevert egyet a magyar férfinak. Sándort olyan szerencsétlenül érte az ütés, hogy azonnal életét vesztette".
Nem ohajtok errol tobbet vitatkozni - kulonben is origo. Sajnalom az aldozatot, barki is volt, fiatal elet, ertelmetlen halal volt.
Eriksson
@karma1: Nem akartam én veled vitatkozni, s hogy miért szóltam a cikkhez, 12:09-kor már leírtam.
cikicakk55
@karma1: A 33 év alatt,még ápolónő voltam legalább 50 olyan esetről tudok,mikor egyetlen ütés elég volt a halálhoz. (Ez még ütés nélkül is előfordulhat pld epilepszia) Amennyiben az az egy ütés kibillenti az egyensúlyából az illetőt,akkor az eshet úgy,hogy agyzúzódást kaphat,ami halálos,még akkor is ha nem szalad el az aki okozta. A részegeknél elég gyakori és a narkósoknál is.Nem mérik fel mekkorát ütnek.Az alkohol,vagy a narkó hatalmas erőt tud kölcsönözni. A törvény szerint ez gondatlanságból előre el nem tervezett emberölés,vagy hirtelen felindulásból elkövetett emberölés. Amikről én tudok,ott a bíró beszámította,hogy nem ütlegelés volt,csak egyetlen egy ütés és az sem célzottan.Szerencsétlenül esett az elhunyt.Ez persze nem azt jelenti,hogy nyugodtan pofán lehet verni bár kit.
karma1
@cikicakk55: Koszi a megerositest - en is igy tudtam...:o))
karma1
@Eriksson: OK, csak kozben melozom is es a ketto nem megy egyutt - hiabavalosagokra nem szoktam tul sok idot tolteni,...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.