Vlagyimir Putyin orosz elnök szombat délután részt vett Karin Kneissl osztrák külügyminiszter stájerországi esküvőjén, majd a lakodalomra szintén meghívott Sebastian Kurz osztrák kancellárral együtt gépkocsin Grazba utazott, ahonnan elnöki repülőgépén Berlinbe repült.

Karin Kneissl és vőlegénye, Wolfgang Meilinger vállalkozó a dél-stájerországi Gamlitzban tartotta esküvőjét, amelyre az osztrák külügyminiszter még június eleji bécsi látogatásakor hívta meg az orosz elnököt.

Putyin beugrott az osztrák külügyminiszter esküvőjére, szívecskét rajzolt az autójukra

Fotó: MTI/EPApool/Roland Schlager

Putyin elfogadta a meghívást, és mintegy másfél órát jelen volt a dél-stájerországi borvidéken rendezett esküvőn és lakodalmon. Az orosz elnök ausztriai esküvői meghívása Ausztriában és külföldön is bírálatokat váltott ki.

Putyin elnöki különgépén érkezett a grazi repülőtérre, ahonnan gépkocsival utazott tovább az esküvő helyszínére. A stájerországi borúton haladó konvojt érdeklődők tömege üdvözölte. Röviddel az orosz elnök előtt érkezett meg az esküvőre Sebastian Kurz osztrák kancellár is. Jelen volt Heinz-Christian Strache, a kormánykoalíciós Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) elnöke, alkancellár és az osztrák kormány több tagja is. A pártonkívüli Kneisslt az FPÖ javasolta a külügyminiszteri tisztségre.

A rendkívüli biztonsági intézkedésekkel övezett esküvőn mintegy száz vendég volt jelen. Putyin a televíziós felvételek tanúsága szerint virágcsokorral, széles mosollyal köszöntötte a menyasszonyt, majd az orosz elnökkel együtt érkezett doni kozák kórus adott ünnepi műsort. Az orosz elnök táncra is felkérte az osztrák külügyminisztert.

Elutazása előtt Putyin filctollal egy kis szívet rajzolt a menyasszony és vőlegény autójára, beleírta a pár nevét, majd aláírta a rajzot.

(MTI)

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Huhh! Ezen a jól sikerült képen a vőlegényt táncoltatja Putyin?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Ez akkor nem olyan spontán tökszárba való meghívás volt,ha vitte magával a kozákjait,aztán
elvitte magával a kancellárt is. Lehet,hogy először a menyasszonyszöktetés volt tervbe,de inkább
a kancellárt vitte,- ami a férfiak zömét nem hiszem,hogy meglepte.
silber13
@Shikari: Na azt tudja meg a csúti dagadt, hogy a kedvenc becenevét másra testálod!Jobb, ha beleölöd magad egy pöcegödörbe, ahová való vagy!:-)))))))
silber13
@Shikari: A zsírt hosszú í-vel írják te román lelenc!:-))) Ezt sem tudod bunkóka?:-)))
Eladott Ország
@Shikari: Íme a zsírdisznó:
kep.index.hu/1/0/1841/18412/184121/18412175_f1e56f8a9f1907386a6d048be2c27a11_wm.png
hircsarda.hu/wp-content/uploads/2013/07/viktor-ikrek.jpg
“A Nemzeti Együttműködés Kormánya megmutatta, hogy Magyarország felveszi a versenyt a legnagyobb nemzetekkel, így az Egyesült Királysággal is. Természetesen nagyon örülünk az ifjú windsori herceg születésének, de hát a mieink mégis csak ikrek, ráadásul magyarok” – közölte a születéssel kapcsolatos örömhírt Selmeczi Gabriella, kuszafogú senátor.
A szülésről annyit lehetett tudni, hogy természetes módon zajlott le egy Európa hanyatlásáról szóló beszéd megírása és egy székely törvényi kiskapu avatása közben. Orbán Viktor a körülményekhez képest jól van, bár a lábát kicsit fájlalja a tegnapi fociedzés miatt. A gyerekek nevét egyelőre nem lehet tudni, de kiszivárgott értesülések szerint a keresztségben a Vajk, Vazul és Kövér László neveket fogják kapni. A szülés miatt Orbán Viktornak több programját is le kellett mondania, így a stratégiai megállapodás aláírását a felcsúti szippantóssal, a különadókra kivetett különadókról szóló törvény kidolgozását, valamint az egészségügy reformját.
silber13
@Shikari: ?ak-mak-mak!Szőröstalpú lelenc!:-)))
silber13
@Shikari: mak-mak-mak!Szőröstalpú lelenc!:-)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.