A Ryanair új poggyászszabályzatot vezet be, de időközben az is kiderült, hogy a Wizz Air sem szeretne kimaradni az utasok szívatásából. Utóbbi ráadásul azonnali hatállyal vezette be, hogy az utasok egy, legfeljebb 55 x 40 x 23 cm méretű ingyenes kézipoggyásszal utazhatnak.

Indoklásuk szerint

a fedélzeten korlátozott a rendelkezésre álló hely, ezért csak a WIZZ Priority szolgáltatást vásárló utasok vihetik magukkal az utastérbe a kézipoggyászukat. A WIZZ Priority szolgáltatás megvásárlásával Ön garantáltan magával viheti az utastérbe az 55 × 40 × 23 cm méretű kézipoggyászát és további egy darab 40 × 30 × 18 cm méretű kisebb táskát. Ha nem vásárol WIZZ Priority szolgáltatást, és a kézipoggyásza nagyobb a megengedett méretnél (40 × 30 × 18 cm), akkor az utasfelvételi pultnál ingyenesen fel kell adnia azt, és majd az érkezési repülőtéren veheti át a poggyászfelvételnél. Ha a kézipoggyásza 40 × 30 × 18 cm-nél kisebb, magával viheti az utastérbe, és az ülés alatt kell elhelyeznie azt. A laptopot kérjük minden esetben magával vinni az utastérbe. Javasoljuk utasainknak, hogy a legfontosabb dolgokat (pl. személyes higiéniai cikkek, útlevél és egyéb dokumentumok) és értéktárgyaikat (pl. ékszer, telefon, fényképezőgép) vigyék magukkal az utastérbe.

(24.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Elmennek ezek a kurva anyjukba. Minden repulon ingyenesnek kell lennie a kabinpoggyasznak, es nemcsak ennek az egyetlen meretnek megfelelo szabvanyuval lehet utazni.
Ne csodalkozzanak, ha nagyon gyorsan mindenki otthagyja oket
volvós
A V.I.P utasok hajókofferekkel is utahatnak, persze az A380-ason
a csórók meg csak szorongjanak a fapadosokon...szemét egy társaság
mind a két banda !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.