Az európai hatóságoknak folyamatosan számítaniuk kell terrorcselekmények elkövetésére, hogy időben megakadályozhassák őket – mondta Gyarmati István biztonságpolitikai szakértő szombaton az M1 aktuális csatornán.

A szakértő hangsúlyozta, a hatóságok felkészültségének köszönhetően egy éve, a tavaly augusztus 25-én Londonban és Brüsszelben történtek óta nem történt nagyobb merénylet Európában.

Egy éve a brit fővárosban egy férfi a Buckingham-palotánál könnyebben megsebesített három rendőrt, akikre kardot akart rántani. Brüsszelben ugyanaznap egy feltehetően dzsihadista férfi késsel katonákra támadt, akik válaszul rálőttek. Az elkövető belehalt a sebeibe.

Gyarmati István megjegyezte, hogy kisebb, akár késsel vagy valamilyen járművel elkövetett támadások bármikor előfordulhatnak, hiszen az ilyen egyedileg eltervezett és megvalósított merényleteket nehéz megakadályozni.

(MTI)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
igen az európai hatóságoknak igen, de ti itt riogattok! =))
cikicakk55
Hol is hangzana el ez a hír,ha nem az M1-en? Miért kell minden nap a képünkbe tolni,hogy mekkora veszélyben vannak az Európában élő más országok népei? Gondolom ha annyira komoly lenne a gond,akkor az a lassan 1 millió Magyar állampolgár már szép lassan hazaszállíngózna.Úgy látszik,Ők jobban félnek a Fidesztől mint a migránsoktól,mert köszönik jól vannak.Semmivel nem érzik magukat nagyobb veszélyben,mint a hazai beilleszkedni nem tudó majd 1 millió füstös színű között. Mi is megtanultunk velük együtt élni,egyszerűen el kell kerülni őket ha lehet. ott is kerülik a NO-go zónákat,viszont a fizetésük jóval magasabb mint itthon,így a fagyhalál,az éhhalál és a kórházi fertőzések elkerülése végett a migránsokat választják. Amennyiben ez azért van napirenden,hogy minden ilyen cikk után hála imát rebegjünk a mi Istenünknek,mert meg véd bennünket a csőcseléktől,akkor leírnám,hogy én is inkább a migránsokat választanám,mint a Fideszt.
cikicakk55
@cikicakk55: Ezt azért merem ilyen bátran elírni,mert Ők viszont nem választanának bennünket.
tudode
Valójában MINDIG is VOLT és lesz terror még az állatvilágban is másképpen, mint !
.
hu.wikipedia.org/wiki/Terrorizmus#T%C3%B6rt%C3%A9nete
.
Valójában LELKI TERROR tanúi, áldozatai vagyunk a HATALOM és a PÉNZÜNK oltárán, amely ELŐBB, UTÓBB rosszul is elsülhet:
.
www.lelkititkaink.hu/lelki_terror.html
.
Arra még NEM VOLT PÉLDA a magyarság történetében, hogy HIDEGHÁBORÚ KELTETTE félelemkeltéssel, és nem VALÓDI TELJESÍTMÉNNYEL lehetett volna KORMÁNY KEREKET megragadni, un. satnya "orbanisztánon" kivül, mint pl. 1985-ben voltak magyar áldozatai
.
hu.wikipedia.org/wiki/1985-%C3%B6s_schwechati_terrort%C3%A1mad%C3%A1s
.
És az ÉLET MENT tovább, riogatás nélkül!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.