Donald Trump amerikai elnök megakadályozta, hogy a Fehér Ház olyan közleményt adjon ki, amelyben a szombaton elhunyt John McCaint méltatják – írja a Washington Post.

Trump holtában belerúgott a háborús hős amerikai szenátorba

Miközben a republikánus szenátort még az ellenzékből is többen kedves szavakkal búcsúztatták – köztük egykori ellenfele az elnöki kampányban, Barack Obama – Trump mindössze röviden részvétet nyilvánított egy Twitter-bejegyzésben.

A Washington Post úgy tudja, hogy Sarah Huckabee Sanders szóvivő, John Kelly kabinetfőnök és más fehér házi tanácsadók összeállítottak egy olyan közleményt, amelyben írtak a hosszú éveket vietnami hadifogságban töltő McCain érdemeiről és hősnek nevezték, ám Trump végül nem engedte a közlemény kiadását.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ismét sikerült a Trumplee-nak nem megtagadni önmagát és erkölcsi, szellemi nívóját. Az ellenkezője nagyobb revelációt okozott volna.
Az amcsik legalább olyan büszkék lehetnek a választottjukra, mint mi. (már aki erre voksolt)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rockxy
Háborús hős az kicsoda?
Aki a legtöbb embert öli meg?
Vagy aki kevesebbet, mint az, aki többet?
papa.49
A trampli egy tajtbunkó, ő rá még emlékezni se fognak, mit várjon az ember egy ilyen harsány, frivol majomtól, hát pont ennyit !!!
sokanvagyunk
@karma1: (11:20) "az ember akkor vivja ki a tiszteletet igazan, ha kepes az ellenfeleirol is melton megemlekezni." - akkor emlékezzünk meg név szerint arról a hős törökről is, akit eléggé el nem ítélhető módon Dugonics Titusz lerántott a mélybe.
karma1
@sokanvagyunk: Figyelmedbe ajanlom @advocat 10.20-as hsz-et - annakidejen a gimnaziumban a toritanarunk nekunk is ugy vezette le ezt a haborut, ahogy O, advocat teszi.
Csak eppen akkoriban egy Mao Ce Tunggal, vagy Ho Shi Minh-el nem lehetett nagyon viccelni, de a koreai kinyiltsszem elvtars, polpot voros khmer-rel sem, mert azonnal kirobbant volna a
3.VH...
Igen, valoban jottek errefele a hos torokok letamadni a Nyugatot, de mi is eljutottunk St Gallenig, ami azert nem a szomszed falu...
Ha McCain-nek nem a vietnami veteran multjara tesszuk a hangsulyt, akkor is marad egy patriota ember, aki a republikanus partban erezte kiteljesedni magat, ahol nem mellekesen trump a parttarsa volt. Ha csak azt nezzuk, hogy azonos elveik vannak a politikaval kapcsolatban, mar ennek is elegnek kellett volna lennie ahhoz, hogy kulturaltan viselkedjek trump. Most lattam a hirekben, hogy az ujsagirok kerdeztek trumpot a szalonjaban, a felesege tarsasagaban, hogy mondjon nehany szot McCainrol, es trump ugy csinalt, mint egy strucc: elforditotta a fejet a kerdezotol, (aki 3 x ismetelte meg a kerdeset), es nem valaszolt neki, mikozben kivulrol a felhaborodott emberek hangja jott be a kepbe.
Ja, a baltas gyilkos nemzeti hos Azerbajdzsanban. Es ezen kozben tudjuk, hogy alijev es orban ket jobarat...
Mondom, szamold le, hogy "haborus hos" volt McCain, csak azt szamold, hogy a parttarsarol kellett volna 3 hivatalos mondatot elmondania ennek a fo"tahonak...
Mert en ehhez szoltam hozza. Senkinek a hazafisagat megitelni nincs modomban.
KisGenyo2
@Shikari: +1
Szerintem is kevesebb a sátán befolyása a világon, amióta nincs velünk.
Mondjuk Trump halálakor is ugyanezt érezhetjük majd... XD
Rockxy
A háború a legnagyobb ipar a világon.
Aki mást mond, az vagy érdekelt benne, vagy teljesen hülye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.